ΤΣΙΛΙ TIME

Ρελάνς ο Μαρινάκης

Ετοιμάζει αντεπίθεση ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού στο τηλεοπτικό στερέωμα
Ρελάνς ο Μαρινάκης

Ρελάνς με έτοιμο κανάλι (το Action 24 του εξ ευωνύμων του Ευ Βενιζέλου, Διονύση Παναγιωτάκη) είναι έτοιμος να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Έχει ήδη καταθέσει την επιθυμία του να διεκδικήσει την 6η άδεια ( μένουν δύο αδιάθετες μετά τον διαγωνισμό) μόλις εκδοθεί η νέα προκήρυξη από το ΕΣΡ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης πολλών ΜΜΕ ανάμεσα τους και ο πρώην ΔΟΛ, “καίγεται” για την απόκτηση τηλεόρασης ενόψει των διαδοχικών εκλογικών αναμετρήσεων της επόμενης περιόδου, με τις αυτοδιοικητικές στον Δήμο Πειραιά να είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του.

Τέλος ακούγεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης σκέφτεται να διεκδικήσει το λογότυπο του Mega και την ταινιοθήκη για το καινούργιο κανάλι που ετοιμάζει, ενώ σκοπός του είναι να ανασυστήσει ενόψει εκλογών το γνωστό σχήμα του δελτίο του Mega την περίοδο των Μνημονίων, με τα περισσότερα από τα πρόσωπα που το αποτελούσαν μπροστά στην οθόνη!

Χριστίνα Μπόμπα: «Τρελά» λεφτά μέσω Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρελάνς ο Μαρινάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.