ΤΣΙΛΙ TIME

Ρέθυμνο: Δολοφονία κτηνοτρόφου στο Αμάρι

Η πρώτη αυτοψία έδειξε ότι ο 60χρονος φέρει δύο τραύματα από σφαίρες στο σώμα
Ρέθυμνο: Δολοφονία κτηνοτρόφου στο Αμάρι

Για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές οι κάτοικοι του Ρεθύμνου. Ένας άντρας, περίπου 60 ετών έπεσε νεκρός, στο Άνω Μέρος Αμαρίου, από πυροβολισμούς. Δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι ένας νεαρότερος άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goodnet.gr, ο δράστης πυροβόλησε το θύμα σε σημείο κοντά στο χωριό. Από νωρίς οι κάτοικοι ήξεραν ότι το κακό δεν θα αργήσει να γίνει. Πολλοί από τους τοπικούς φορείς κάνουν έκκληση να γίνει άμεσα κινητοποίηση των αρχών καθώς η παράνομη οπλοφορία είναι κάτι σύνηθες για την περιοχή. Έχουν ξεκληριστεί οικογένειες και κανείς δεν δείχνει να νοιάζεται. «Η πολιτεία πρέπει άμεσα να επέμβει γιατί το κακό έχει παραγίνει. Με μια μικρή αφορμή, μιλάνε τα όπλα» μας είπε κάτοικος του χωριού που έγινε η δολοφονία.

Στην περιοχή έχει μεταβεί ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς εκτιμάται ότι η υπόθεση είναι αποτέλεσμα παλαιών διαφορών ανάμεσα σε δύο οικογένειες.

Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2 το μεσημέρι και ότι το θύμα εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του με τις Αρχές να εκτιμούν πως ο δράστης της δολοφονίας τον περίμενε κι όταν τον είδε να πλησιάζει, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε.

Η πρώτη αυτοψία που έκαναν οι αρχές στον τόπο του εγκλήματος δείχνουν πως ο 60χρονος φέρει δύο τραύματα από σφαίρες στο σώμα ενώ στο σημείο βρίσκεται και ιατροδικαστής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρέθυμνο: Δολοφονία κτηνοτρόφου στο Αμάρι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τσιλιπουνιδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.