Ζευγάρι του ριάλιτι κάνει σεξ, πάνω σε ξαπλώστρα δίπλα από πισίνα. Θα το προβάλουν; Ε, γιατί το έκαναν; Για προσωπική ευχαρίστηση; Όχι καλοί μου. Θα δείτε νέες τεχνικές πάνω σε ξαπλώστρες. Τα μνημόνια καίγονται, οι άνεργοι βρίσκουν δουλειά και οι συντάξεις αυξάνονται. Πότε;;; Μόλις ο κύριος στην φωτογραφία τελειώσει. Ναι, μην σαστίζετε. Έτσι θα γίνει....

Ζευγάρι του ριάλιτι κάνει σεξ, πάνω σε ξαπλώστρα δίπλα από πισίνα. Θα το προβάλουν; Ε, γιατί το έκαναν; Για προσωπική ευχαρίστηση; Όχι καλοί μου.

Θα δείτε νέες τεχνικές πάνω σε ξαπλώστρες. Τα μνημόνια καίγονται, οι άνεργοι βρίσκουν δουλειά και οι συντάξεις αυξάνονται. Πότε;;; Μόλις ο κύριος στην φωτογραφία τελειώσει. Ναι, μην σαστίζετε. Έτσι θα γίνει.

Μετά από πολύ κόπο και ατελείωτο πήγαινε-έλα της περήφανης καβαλάρισσας όλα τα προβλήματα θα έχουν λυθεί. Ξεκινάει το ριάλιτι που θα σας αναγκάσει να το βλέπετε μόνοι σας. Χωρίς την σύζυγο η, την σύντροφο σας.

Τα νέα σεξ-σύμβολα ανακαλύφθηκαν και έρχονται να σας τρελάνουν. Το Game of love του ΑΝΤ1 θα τελειώσει το Survivor, εκτός κι αν αρχίσουν εκεί στον Άγιο Δομήνικο να πέφτουν οι καρύδες από τα δέντρα σαν σύκα από το τράνταγμα. Θα γίνει του σεξ το κάγκελο. Σεξ εσείς δίπλα από την πισίνα; Σεξ και οι μαχητές με τους διάσημους. Θα τους παίρνουν μάτι και οι μαϊμούδες του δάσους.  Θα χειροκροτούν ανάλογα την επίδοση.