Άρης: Εκδικάστηκε η προσφυγή του Μούρτου, αναβολή για Καμπερίδη


Sportime Team

Άρης: Εκδικάστηκε η προσφυγή του Μούρτου, αναβολή για Καμπερίδη


Εν μέσω προβλημάτων προσπαθεί να λύσει τα μπαν της FIBA ο Άρης. Ένα από αυτά ακούει στο όνομα του Σπύρου Μούρτου, η προσφυγή του οποίου κατά την ΚΑΕ εκδικάστηκε στην ΕΕΟΔΑΚ και πλέον περιμένουμε την απόφασή της.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Δημήτρη Γουλίελμο να παρίσταται ώστε να εκπροσωπήσει νομικά τους «κίτρινους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης: Έκλεισε ο συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο (vid)

Όπως προκύπτει ο Άρης δεν φάνηκε συνεπής στον διακανονισμό που είχε υπογράψει με τον πρώην πλέον αθλητή του και έτσι ο τελευταίος κατέφυγε στη δικαιοσύνη.

Τώρα είτε η ΚΑΕ θα περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου (και μετά θα ασκήσει έφεση λογικά) είτε θα προσπαθήσει να έρθει σε κάποιον συμβιβασμό εξωδικαστικά με την πλευρά του Μούρτου.

Φυσικά το ζητούμενο είναι ο άλλοτε αρχηγός της ομάδας να λαμβάνει κανονικά τα χρήματα που του οφείλονται ώστε μία από τις «πληγές» που τον ταλαιπωρούν να κλείσει επιτέλους.

Εξάλλου, προσφυγή κατά της ΚΑΕ Άρης έχει καταθέσει και ο Σάββας Καμπερίδης (για τα δεδουλευμένα του), του οποίου η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 17 Σεπτεμβρίου.

πόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook


Sportime Extras