ΑΡΗΣ BC

Μαρκόπουλος: «Το πρόβλημα ξεκίνησε στην 2η αγωνιστική»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα από τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο στην συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να ξεπεράσει το ψυχολογικό πρόβλημα που έχει.  Ο Άρης είναι μόνος τελευταίος στην βαθμολογία και ελπίδα δεν φαίνεται! Αρχικά ο Μαρκόπουλος τόνισε: “Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο ο οποίος έπαιξε με πάθος και είχε καλές επιλογές στη επίθεση....
Μαρκόπουλος: «Το πρόβλημα ξεκίνησε στην 2η αγωνιστική»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ήττα από τον Πανιώνιο στο Αλεξάνδρειο στην συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να ξεπεράσει το ψυχολογικό πρόβλημα που έχει. 

Ο Άρης είναι μόνος τελευταίος στην βαθμολογία και ελπίδα δεν φαίνεται!

Αρχικά ο Μαρκόπουλος τόνισε: “Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο ο οποίος έπαιξε με πάθος και είχε καλές επιλογές στη επίθεση. Νομίζω ότι η άμυνά μας στο πρώτο ημίχρονο με τους 49 πόντους που δεχθήκαμε, ήταν δυστυχώς παράγοντας της ήττας.

Παίξαμε με πίεση και ψυχολογικό βάρος και δεν είχαμε ηρεμία και σωστές επιλογές στην επίθεση. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για τον Άρη, πρέπει να ξεπεράσει το ψυχολογικό πρόβλημα και να βρει τις νίκες που θα θα του δώσουν ισορροπία”.

Σε ερώτηση για τις τελευταίες επιθετικές επιλογές απάντησε ότι: “Είχαμε σχεδιάσει να παίξουμε πικ εν ρολ, να μπει η μπάλα στη ρακέτα αλλά δεν έγινε».

Για τις αγωνιστικές μεταπτώσεις της ομάδας του ο Μαρκόπουλος είπε: «Αν η ομάδα παίξει όπως με το Περιστέρι θα είναι εντελώς διαφορετική ομάδα κι αυτό είναι ένα πρόβλημα. Οι μεταπτώσεις από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ, παρόλο αυτά δεν κερδίσαμε”.

Μαρκόπουλος: “Το πρόβλημα ξεκίνησε στη δεύτερη αγωνιστική”

Για το αν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα στην ομάδα του, απάντησε: “Το πρόβλημα για μας ξεκίνησε στη 2η αγωνιστική όταν υπήρχαν προβλήματα στην ομάδα μετά τον τραυματισμό του Μποχωρίδη. Ακολούθησε αυτός του Μόρις στην 3η αγωνιστική. Παίξαμε επί ενάμιση μήνα με προβλήματα, δεν φέραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε και ήμασταν μια διαφορετική ομάδα. Δεν έχουμε ψυχολογία.

Δεν δικαιολογείται παίκτης της κλάσης του Ντραγκίτσεβιτς να αστοχεί σε τέσσερις διαδοχικές βολές όταν στην προπόνηση είναι πολύ εύστοχος. Πολλοί παίκτης ήταν διστακτικοί, είχαν χώρο να σουτάρουν, αλλά προσπαθούσαν να πλησιάσουν τη ρακέτα και να σουτάρουν από κοντινή απόσταση”.

Για τη μάχη της παραμονής είπε: “Πρέπει να συζητήσουμε, να βρεθούν οι παίκτες μεταξύ τους και να βγάλει ο καθένας από μέσα του τι τον καταπιέζει και δεν μπορεί να βγάλει αυτό που θέλει. Να γίνουμε ομάδα. Στις δύσκολες στιγμές ψάχνουμε να βρούμε το πρόβλημα. Η ψυχολογία πρέπει να ανέβει”.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μπάσκετ: Ο Τολιόπουλος θα βρει στον Παναθηναϊκό τον χρόνο που χρειάζεται για να αποδώσει;

Ο Τολιόπουλος θα βρει στον Παναθηναϊκό τον χρόνο που χρειάζεται για να αποδώσει;

Ο Τολιόπουλος είναι παίκτης που θέλει τη μπάλα στα χέρια και το θέμα αν στον Παναθηναϊκό θα βρει τον χρόνο και την εμπιστοσύνη αυτή.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Τι έκανε ο Βασίλης Τολιόπουλος όταν έμαθε ότι θα γίνει πατέρας

Τι έκανε ο Βασίλης Τολιόπουλος όταν έμαθε ότι θα γίνει πατέρας

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μετρά αντίστροφα για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής του. Σε λιγότερο από δύο μήνες, θα κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί και μοιράζεται τη συγκινητική εμπειρία του

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Άρης: Τρομερή συγκίνηση στο κατάμεστο Παλέ για τα 111 – Στο επίκεντρο Αλεξιάδης, Άλκης, και Τέμπη (pics+vids)

Άρης: Τρομερή συγκίνηση στο κατάμεστο Παλέ για τα 111 – Στο επίκεντρο Αλεξιάδης, Άλκης, και Τέμπη (pics+vids)

Το συναίσθημα του Αρειανου οπαδού άγγιξε η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παλέ για τα 111α γενέθλια του Αρη.

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Άρης: Σε Live Streaming η γιορτή στο Παλέ για τα 111 χρόνια

Άρης: Σε Live Streaming η γιορτή στο Παλέ για τα 111 χρόνια

Από εδώ θα παρακολουθήσετε τη γιορτή του Άρη για τα γενέθλιά του.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Άρης Θεσσαλονίκης γενέθλια: Όταν πριν από 111 χρόνια 22 «μικροί» δημιούργησαν κάτι τόσο μεγάλο (vids+pics)

Άρης Θεσσαλονίκης γενέθλια: Όταν πριν από 111 χρόνια 22 «μικροί» δημιούργησαν κάτι τόσο μεγάλο (vids+pics)

Ο Άρης κλείνει 111 χρόνια ζωής και η κοινωνική, αθλητική και πολιτιστική προσφορά του στην Ελλάδα είναι ανεκτίμητη.

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Άρης – Παναθηναϊκός: Το κανάλι που θα δείξει την αναμέτρηση

Άρης – Παναθηναϊκός: Το κανάλι που θα δείξει την αναμέτρηση

Από που θα παρακολουθήσετε το παιχνίδι Άρης - Παναθηναϊκός για τη Basket League.

Μπάσκετ
Μπάσκετ: Άρης : Αν κλειδώσουν τον Τολιόπουλο δεν… – Ήττα από ΠΑΟΚ (75-63)

Άρης : Αν κλειδώσουν τον Τολιόπουλο δεν… – Ήττα από ΠΑΟΚ (75-63)

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι με τον Άρη στην Πυλαία με σκορ 75-63 και κάλυψε και τη διαφορά των 6 πόντων με την οποία ηττήθηκε στον 1ο γύρο.

Μπάσκετ
Κοινωνία: Super 3: Όλοι στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη – Το έγκλημα δεν θα συγκαλυφθεί

Super 3: Όλοι στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη – Το έγκλημα δεν θα συγκαλυφθεί

Η ανακοίνωση - κάλεσμα του Super 3 για το συλλαλητήριο στα Τέμπη

Κοινωνία
Μπάσκετ: Λίγες μέρες στην ομάδα ο Βετούλας, πολλές οι αλλαγές στο παιχνίδι του Άρη

Λίγες μέρες στην ομάδα ο Βετούλας, πολλές οι αλλαγές στο παιχνίδι του Άρη

Απελευθερωμένοι παίκτες, μικρότερο ροτέισον και πιο ουσιαστικοί ρόλοι στους Κούπερ, Φιγκερόα και Ρόμπερτς είναι μερικές από τις αλλαγές που βλέπουμε από τον Νίκο Βετούλα.

Μπάσκετ