ΑΡΗΣ

Καρυπίδης-Διαμαντόπουλος αποφασίζουν για την παραμονή του Ερέρα

Ο μεγαλομέτοχος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας συζήτησαν για περίπου μισή ώρα το θέμα του προπονητή
Καρυπίδης-Διαμαντόπουλος αποφασίζουν για την παραμονή του Ερέρα

Η θέση του Πάκο Ερέρα δεν είναι ασφαλής στον πάγκο του Άρη. Και οι Καρυπίδης-Διαμαντόπουλος θα αποφασίσουν άμεσα για το μέλλον του Ισπανού.

Ο μεγαλομέτοχος της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας συζήτησαν για περίπου μισή ώρα μετά το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Βασικό αντικείμενο της κουβέντας η παραμονή του Ερέρα στην ομάδα, μετά τις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα.

Το ερώτημα που έχει τεθεί είναι αν θα πρέπει να διατηρηθεί στην τεχνική ηγεσία με νέα ψήφο εμπιστοσύνης ή αν θα πρέπει να αντικατασταθεί. Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.

Αποδοκιμασίες έξω από τα αποδυτήρια

Μετά το τέλος του αγώνα, δεν έλειψαν οι αντιδράσεις από την πλευρά των οπαδών του Άρη. Μεταξύ όσων τα άκουσαν ήταν ο Γιώργος Δεληζήσης, από τον οποίο ζήτησαν να ξυπνήσει τους συμπαίκτες του. Αλλά και ο Ραούλ Μπράβο, στον οποίο ζήτησαν να μεταφέρει σε όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος πως φέτος έχουν αλλάξει κατηγορία.

Άρης-Ολυμπιακός 0-1: Τεράστιο διπλό με σκόρερ τον Χασάν!

Ερέρα: «Ο Άρης έχει καρδιά, πάθος και θα κάνει μεγάλα πράγματα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καρυπίδης-Διαμαντόπουλος αποφασίζουν για την παραμονή του Ερέρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.