×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Άρχισαν οι επαφές με τον Λούκας Σάσα


Αλέξανδρος Κωτάκης

Άρης: Άρχισαν οι επαφές με τον Λούκας Σάσα


Μπορεί στο επίκεντρο για την ΠΑΕ Άρης αυτή τη στιγμή να βρίσκεται ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και η εύρεση του αντικαταστάτη του Ένιγκ, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι και τα υπόλοιπα θέματα δεν παρουσιάζουν εξελίξεις.

Ο Άρης έχει θέσει σε προτεραιότητα τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Λούκας Σάσα και Γιάννης Φετφατζίδη, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στο τέλος της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε ελληνική λύση στρέφεται ο Άρης – Τα τρία ονόματα που ξεχωρίζουν για τον πάγκο του

Έτσι ζητούμενο είναι η ομάδα να ανανεώσει με τους κομβικούς αυτούς παίκτες έτσι ώστε να καρπωθεί αγωνιστικά ή και οικονομικά σε περίπτωση πώλησής τους.

Ήδη ο Άρης βρίσκεται σε επαφές με τον  τον Λέο Κορναντσίνι  μάνατζερ του Λούκας Σάσα για την επέκταση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου χαφ.

Ο ατζέντης  του ποδοσφαιριστή βρέθηκε στο «Βικελίδης» για το ματς με την Κόλος Κοβαλίβκα και σύμφωνα με πληροφορίες είχε συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο Άρης είναι θετικός να προσφέρει βελτιωμένο συμβόλαιο στον Σάσα (όπως θέλει ο παίκτης), αρκεί φυσικά οι απαιτήσεις του να μην… ξεφύγουν και να κινηθούν σε λογικό πλαίσιο.

Αυτό επίσης που θέλει ο Θεός του πολέμου είναι να μπει μεγαλύτερη ρήτρα για τις ομάδες του εξωτερικού. Ως τώρα για τις ελληνικές ομάδες το ποσό είχε οριστεί στο 1.200.000 ενώ για το εξωτερικό στις μόλις 600.000.

Εξάλλου πιθανότατα εντός της επόμενης εβδομάδας ο Κορναντσίνι να βρεθεί ξανά στη Θεσσαλονίκη για μία ακόμη συζήτηση στην οποία οι δύο πλευρές θα μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες (ποσά ρήτρες κτλ).

Έτσι ένα σημαντικό θέμα άρχισε να δρομολογείται ενώ σύντομα αναμένονται εξελίξεις και για τον Γιάννη Φετφατζίδη προκειμένου και αυτός να ανανεώσει.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ