Άρης: Εκτός αποστολής οι Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης


Εκπλήξεις επεφύλασσε στην αποστολή του Άρη, ο Πάκο Ερέρα, την οποία και ανακοίνωσε μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας το Σάββατο (3/11).

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Γιώργο Βαλεριάνο και τον Δημήτρη Κωνσταντίνιδη, χωρίς να υπάρχει πληροφόρηση για κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Δημήτρη Κωνσταντίνιδη έγινε και μεγάλη συζήτηση τις δύο τελευταίες μέρες, ότι υπήρχαν βάσιμες πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Εκτός των δύο προαναφερθέντων, δεν υπολογίζεται ο Φραν Βελέθ, που ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ο Ιντζόγλου (επίσης αναμενόταν να βρισκόταν στην αποστολή, αλλά αποκλείστηκε) και οι Παυλίδης, Βίτορ.

Αντίθετα, ο Ισπανός προπονητής φαίνεται να δίνει μία ευκαιρία στον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, μετά και τα δύο γκολ που πέτυχε μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.

Αναλυτικά στην αποστολή του Άρη βρίσκονται οι: Κουέστα, Καντιμοίρης, Γκαρσία, Γκάμα, Κολάσο, Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Γιουνές, Ματίγια, Μάβραϊ, Μαρτίνες, Μενέντεθ, Ναζλίδης, Δεληζήσης, Σιώπης, Τζανακάκης, Διαμαντόπουλος.


Sportime Extras