Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την ΕΡΤ. Μετά τον Ολυμπιακό και τα όσα έκανε, αντέδρασε και ο Άρης.

Αυτό που βγαίνει από τους «κίτρινους» είναι πως έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα με τον Γιώργο Βασιλειάδη. Εδώ και δέκα μέρες του έχουν ζητήσει να γίνει μία συνάντηση, αλλά εκείνος την αναβάλει όλη την ώρα.

«Την ίδια ώρα αφιερώνει ώρες για ραντεβού με προέδρους άλλων ΠΑΕ για τα τηλεοπτικά μοιράζοντας απλόχερα εκατομμύρια χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν και καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους», αναφέρεται χαρακτηριστικά από εντός της ομάδας.

Συμπληρώνεται επίσης πως «η ιστορία θα τον κρίνει, θα ξεχαστεί γρήγορα κι αυτός σαν ένας πολλούς άλλους Οποίος δεν σέβεται τον Άρη να είναι έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες από εδώ και πέρα».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άρης ήταν μία από τις ομάδες που φέτος είχαν δώσει τα χέρια με την ΕΡΤ. Από τη στιγμή που η αναδιάρθρωση έγινε, έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά. Ωστόσο, η ακροαματικότητα που έφερε στο κρατικό κανάλι ήταν μεγαλύτερη από αυτή που πιθανότατα θα περίμεναν πολλοί. Γι’ αυτό και η επιθυμία του ήταν να προχωρήσει σε μία διαπραγμάτευση με τους ιθύνοντες της ΕΡΤ για την επόμενη σεζόν. Φαίνεται, όμως, πως αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν είναι διαθέσιμος. Ή καλύτερα είναι αρκετά επιλεκτικός με τους συνομιλητές του.