Άρης – Επανίδρυση του ΣΑΦΑΘ: «Να πορευτούμε με βάση τις αξίες του παρελθόντος»


Αλέξανδρος Κωτάκης

Άρης – Επανίδρυση του ΣΑΦΑΘ: «Να πορευτούμε με βάση τις αξίες του παρελθόντος»


Ενεργός είναι και πάλι ο ΣΑΦΑΘ (Σύνδεσμος Αθηναίων Φίλων ΑΡΗ Θεσσαλονίκης), όπως ανακοίνωσαν τα ίδια τα μέλη του μέσω της σελίδας που διατηρούν στο Facebook.

O ΣΑΦΑΘ έρχεται να δώσει μια νέα δυναμική στο οργανωμένο οπαδικό κίνημα του «Θεού του πολέμου», έχοντας βάση του την Αθήνα. Με δεδομένο ότι περισσότερα από τα μισά παιχνίδια του Άρη (σε όλα τα αθλήματα) πραγματοποιούνται στην πρωτεύουσα, αντιλαμβάνεται κανείς τον σημαντικό ρόλο που έχει ο συγκεκριμένος σύνδεσμος.

Για τη νέα προσπάθεια μίλησε στο Yellow Radio 101,7 ο Γιάννης, μέλος του συνδέσμου και εξήγησε τους στόχους που έχουν θέσει οι Αθηναίου οπαδοί του Άρη και τα ιδανικά που πρεσβεύουν.

Η ανακοίνωση του ΣΑΦΑΘ

Αδέλφια συνΑρειανοί,

Μετά από τρεις δεκαετίες αδιάλειπτης παρουσίας στο οπαδικό κίνημα της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ στην Αθήνα,…

Posted by ΣΑΦΑΘ 1984 on Monday, November 23, 2020

«Πρωτάθλημα και θα βάλουμε τη σημαία του Άρη στην… Ακρόπολη»

Παρακάτω όσα είπε Γιάννης, μέλος του Συνδέσμου Αθηναίων Φίλων Άρη Θεσσαλονίκης

Αρχικά σημείωσε: «Είναι ένα μεγάλο κομμάτι του κινήματος της Αθήνας. Αποτελείται από παιδιά που είναι στα δρώμενα του Άρη στην Αθήνα εδώ και 30 χρόνια. Άλλοι είναι ιδρυτικά μέλη του ΣΑΦΑΘ, άλλοι είναι 20 και 10 χρόνια, άλλοι είναι άνθρωποι που ήρθαν πρόσφατα στην Αθήνα. Αποφασίσαμε την επανίδρυση του συνδέσμου με βάση της αξίες του παρελθόντος γιατί είχαν ξεθωριάσει για διάφορους λόγους».

Για την παρουσία του κόσμου του Άρη στην Αθήνα:

«Ο πυρήνας του Άρη στην Αθήνα αποτελείται από πολλά άτομα, όσο περισσότεροι φορείς τόσο καλύτερα τα πράγματα. Μας γνωρίζει εδώ πέρα ο κόσμος, είμαστε δεκαετίες εδώ. Εμείς είμαστε είτε βέροι Αθηναίοι, είτε άνθρωποι που έχουν έρθει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είτε ακόμη και φοιτητές. Προσωπικά γεννήθηκα στην Αθήνα, έζησα στην επαρχία και τώρα είμαι 25 χρόνια στην Αθήνα. Το μικρόβιο του Αρειανού το κόλλησα γιατί… ένας είναι ο Γκάλης».

Ενώ συνέχισε:

«Και στο παρελθόν οι σύνδεσμοι της Αθήνας έχουν δείξει παρουσία σε όλα τα δρώμενα που αφορούν τον Άρη. Ποτέ η Αθήνα δεν ήταν ανενεργή».

Για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα:

«Αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό είναι δύσκολη για όλους. Περιμένουμε πως και πως να ανοίξουν τα γήπεδα και να δούμε τον Άρη στην Αθήνα. Όταν παίζει ο Άρης στην Αθήνα έχει διαφορετική σημασία για εμάς, είναι η έδρα μας».

Για την ομάδα:

«Χαιρόμαστε που είμαστε στο νούμερο ένα, ας πάρουμε το πρωτάθλημα και θα βάλουμε την σημαία του Άρη στην Ακρόπολη».

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras