×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με κανάλι για τα παιχνίδια του


    Sportime Team

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με κανάλι για τα παιχνίδια του


Άρης: Τα νέα δεδομένα που προέκυψαν στο τηλεοπτικό τοπίο μετά την έλευση της νέας Κυβέρνησης αναγκάζουν τους Θεσσαλονικείς να «ψαχτούν» αλλού για τηλεοπτική στέγη.

Η τελευταία εξέλιξη αφορά την άρνηση της Super League στην πρόταση που κατέθεσε η δημόσια τηλεόραση καθώς προβλέπει μεγάλη μείωση στα συμβόλαια με τις ομάδες.

Μπορεί κάποιες ομάδες να μην είπαν «όχι», ωστόσο γνωρίζουν πως είτε θα πρέπει να δεχθούν αυτή την μείωση είτε να αναζητήσουν αλλού την τηλεοπτική τους στέγη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Δηλαδή στην ελεύθερη αγορά.

Ήδη ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την NOVA πετυχαίνοντας σημαντική αύξηση των τηλεοπτικών του εσόδων σε σχέση με όσα λάμβανε από την κρατική τηλεόραση (περίπου 900.000 ευρώ.)

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Άρη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες σκοπεύει να αποχωρήσει από την ΕΡΤ.

Η κρατική τηλεόραση προσφέρει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο στους «κίτρινους» ποσό που σίγουρα δεν ικανοποιεί μια ομάδα όπως ο Αρης.

Άλλωστε ο «Θεός του πολέμου» έδειξε πέρσι τη δυναμική του «χτυπώντας» μεγάλες τηλεθεάσεις, αρκετές φορές μεγαλύτερες ακόμη και από τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Άρης και NOVA βρίσκονται σε επαφές προκειμένου να αναλάβει εκείνη το τηλεοπτικό συμβόλαιο των «κίτρινων».

Η πρόταση ξεπερνά τα 2 εκατομμύρια ευρώ και όλα δείχνουν πως σύντομα οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία με τις επίσημες ανακοινώσεις να ακολουθούν.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.


Τελευταία Νέα