×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη για υπογραφές ο Φετφατζίδης


    Αλέξανδρος Κωτάκης

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη για υπογραφές ο Φετφατζίδης


Θέμα χρόνου είναι ο Άρης να εντάξει στο δυναμικό του κι επίσημα τον Γιάννη Φετφατζίδη. Από το πρωί της Τετάρτης (3/7) ο 28χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής τους στους «κίτρινους».

Άρης και «Φέτφα» τα έχουν βρει σε όλα για συμβόλαιο διετούς διάρκειας το οποίο και αναμένεται να υπογράψει άμεσα (ακόμη και σήμερα).

Φυσικά πρώτα ο Ελληνας εξτρέμ θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα γίνει παίκτης των «κίτρινων» και επίσημα.

Στη συνέχεια θα αποφασιστεί το πότε ο Φετφατζίδη θα ταξιδέψει για την Ολλανδία και το Άρνεμ προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα η οποία ως τις 13 Ιουλίου θα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Σάββας Παντελίδης ήθελε τον Ελληνα μεσοπιθετικό γνωρίζοντας τις δυνατότητες και τη μπάλα που μπορεί να παίξει. Το προηγούμενο 6αμηνο ο «Φέτφα» δεν κατάφερε να πιάσει την απόδοση που μπορεί και να προσφέρει αυτά που ήθελε ο Άρης από εκείνον, αλλά και ο ίδιος από τον εαυτό του.

Ο Ελληνας τεχνικός θεωρεί ότι τώρα που οι δύο πλευρές έχουν μπροστά τους μια ολόκληρη διετία η συνεργασία αυτή μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα και από αυτή να βγει κερδισμένος ο Άρης.

Άλλωστε ο Φετφατζίδης είναι ένας παίκτης που δεν χρειάζεται προσαρμογή, ενώ και για τον ίδιο οι «κίτρινοι» αποτελούν μια μεγάλη ευκαιρία έτσι ώστε και ο ίδιος να βρεθεί σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.


Τελευταία Νέα