×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Άρης: Τα δεδομένα για τους θετικούς και το παιχνίδι με τον Αστέρα


Αλέξανδρος Κωτάκης

Άρης: Τα δεδομένα για τους θετικούς και το παιχνίδι με τον Αστέρα


Σε ρυθμούς… κορονοϊού εξακολουθεί να κινείται ο Άρης, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει το πρόβλημα που προέκυψε εφαρμόζοντας όσο πιο πιστά μπορεί τις οδηγίες του πρωτοκόλλου της λίγκας αλλά και αυτές του ιατρικού του τιμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καρυπίδης: Είδε πάλι την «4άρα» στο Άρης – ΠΑΟΚ

Η πρώτη ευχάριστη εξέλιξη ήταν φυσικά το γεγονός των αρνητικών αποτελεσμάτων στα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν την περασμένη Παρασκευή (23/10) όσοι παίκτες και προσωπικό της ομάδας δεν είχαν διαγνωσθεί με τον ιό.

Το γεγονός αυτό έθεσε τα πράγματα σε νέα βάση καθώς ο Άρης γνώριζε οτι κατάφερε να «φρενάρει» τη διασπορά της πανδημίας στο εσωτερικού του.

Έτσι δόθηκε η δυνατότητα στην ομάδα να εστιάσει στα 10 αυτά μέλη που διαγνώστηκαν αρχικά με τον κορονοϊό και να πέσει σε αυτά το βάρος.

Από την άλλη σε αγωνιστικό επίπεδο ο Άκης Μάντζιος είχε την ευκαιρία να δουλέψει με τους υπόλοιπους (έστω και σε ολιγομελή γκρουπ) βελτιώνοντας τις αδυναμίες που εμφάνισε μεχρι στιγμής ο Άρης, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Ειδικά για τους Ματέο Γκαρσία, Έργκις Κάτσε, Γιοάν Μπεναλουάν και Σαντέ Σίλβα η αναγκαστική διακοπή ήταν κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενη.

Από εδώ και πέρα όμως το πρωτάθλημα συνεχίζεται για τις περισσότερες από τις υπόλοιπες ομάδες, με το πρόγραμμα να φέρνει τον «Θεό του πολέμου» αντιμέτωπο με τον Αστέρα Τρίπολης την ερχόμενη αγωνιστική (1/11, 15:00).

Το αν αυτό το παιχνίδι γίνει θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα αποτελέσματα των τεστ στα οπ0ία θα υποβληθούν εντός της νέας εβδομάδας οι «κίτρινοι».

Την Τρίτη (27/10) έχει προγραμματιστεί να κάνουν επαναληπτικά τεστ τα 10 μέλη που βρέθηκαν θετικά στον ιό. Για όσους τα τεστ βγουν αρνητικά τότε θα γίνει και νέο τεστ και εφόσον βγει και αυτό αρνητικό τότε ανοίγει ο δρόμος έτσι ώστε ο συγκεκριμένος να μπορέσει να παίξει κόντρα στον Αστέρα.

Αν όμως βγει θετικό τότε το άτομα αυτό θα πρέπει να ολοκληρώσει το πρόγραμμα καραντίνας (14 ημερών) που εφαρμόζεται ήδη από την στιγμή που διαγνώσθηκε θετικό.

Νέα τεστ για την πανδημία όμως αναμένεται να κάνουν ξανά και όσοι είναι υγιείς για μεγαλύτερη σιγιουριά.

Σε κάθε περίπτωση Άρης και Αστέρας Τρίπολης βρίσκονται σε επικοινωνία καθώς υπάρχει πάντα και ο ανθρώπινος παράγοντας. Δεν αποκλείεται αν κριθεί απαραίτητο για λόγους υγείας οι δύο ομάδες να ζητήσουν αναβολής της αναμέτρησης.

Θυμίζουμε ότι από τρία και πάνω κρούσματα σε μία ομάδα μπορούν να οδηγήσουν σε αναβολή ενός παιχνιδιού. Αλώστε μετά τίθεται και το θέμα της αλλοίωσης αποτελέσματος ενός αγώνα εφόσον λείπουν πολλοί παίκτες λόγω καραντίνας.

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras