×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Χατζάρας: «Δεν θέλω κανέναν Ολυμπιακό να μας κάνει μεταγραφές»


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Χατζάρας: «Δεν θέλω κανέναν Ολυμπιακό να μας κάνει μεταγραφές»


Ο πρώην τεχνικός του Άρη, Γιώργος Χατζάρας, έκανε δηλώσεις στο Metropolis 95.5 με αφορμή την αποκάλυψη του Sportime για τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία στους «κίτρινους». 

Ο Χατζάρας τάχθηκε κατά της διαδικασίας εμπλοκής του Ολυμπιακού ώστε να αποκτήσει ο Άρης τον Ματέο Γκαρσία, ενώ ακόμη στάθηκε στο θέμα της άρσης του ban μεταγραφών που έχει επιβάλλει η FIFA.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Άρη είναι να απελευθερωθεί από την ποινή της UEFA και να κάνει μεταγραφές. Αν δεν πληρώσεις και κάνεις διακανονισμούς δεν μπορείς να ξεφύγεις. Είναι χρέη άλλων διοικήσεων βέβαια, τότε που πανηγύριζαν όλοι με τον λάτιν Άρη. Ένα καλό πράγμα μπορείς να το διαλύσεις σε 24ωρο. Δύσκολα ξαναχτίζεις την αξιοπιστία μιας ομάδας. Ο Άρης στα μάτια όλων πέφτει κατεβαίνοντας με 13 παίκτες. Πάντα μετράει το τελείωμα μιας σεζόν, όπως και το τελείωμα στα 90λεπτα. Στεναχωριόμαστε για την κατάσταση στον Άρη. Να κοιτάξει πώς να λύσει το ban και μετά να κάνει μεταγραφές. Εμείς δεν θέλουμε να μας κάνει μεταγραφές κανένας Ολυμπιακός. Δεν θέλω κανέναν Ολυμπιακό να μας κάνει μεταγραφές. Αν θέλουμε να λεγόμαστε μεγάλη ομάδα αυτά είναι αυτονόητα. Να μπορέσει να φύγει ο Άρης από τη μέγγενη αυτή, να έρθει σε συμφωνία με τους παίκτες και μακάρι να είναι μόνο αυτοί. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Τα άλλα δεν είναι σοβαρά», κατέληξε ο Χατζάρας.

ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ! ΠΑΙΞΕ ΟΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΘΕΛΕΙΣ

Τελευταία Νέα