Δικαιώθηκε η ΠΑΕ Άρης για Παπαστεριανό, απορρίφθηκε η έφεσή του!


Αλέξανδρος Κωτάκης

Δικαιώθηκε η ΠΑΕ Άρης για Παπαστεριανό, απορρίφθηκε η έφεσή του!


Σημαντική εξέλιξη για την ΠΑΕ Άρης στο θέμα των χρεών της παλιάς εταιρείας. ΣυγκεκριμένατΤο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει ο Μανώλης Παπαστεριανός μέσω της οποίας ζητούσε την επιβολή ποινών κατά των «κίτρινων» για χρέη της παλιάς ΠΑΕ.

Ο πρώην παίκτης του Άρη, μέσω του δικηγόρου του Γιώργου Παναγόπουλου αξίωνε όλο το ποσό των επιδικασμένων οφειλών (163.000 ευρώ) ή το 50% από αυτό. Η αίτηση τελικά απορρίφθηκε καθώς όπως αναμενόταν κρίθηκε καταχρηστική!

«Υπόθεση Εμμανουήλ Παπαστεριανού – Άρη: Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την από 14.09.2020 και υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 18287/ 14.09.2020 αίτηση, την από 05.10.2020 και υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 21109/06.10.2020 πρόσθετη παρέμβαση και την από 07.10.2020 προφορικώς ασκηθείσα πρόσθετη παρέμβαση. Απορρίπτει, τυπικά, αμφότερες τις πρόσθετες παρεμβάσεις. Απορρίπτει την αίτηση», αναφέρει στην σχετική ανακοίνωσή της η ΕΠΟ.

Να σημειώσουμε οτι το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση και του Σεμπαστιάν Βερόν κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Έτσι κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνεται και για την αντίστοιχη αίτηση που έχει καταθέσει ο Ρικάρντο Φατί αλλά και για οποιαδήποτε άλλη καθώς η απόφαση για τον Παπαστεριανό δημιούργησε δεδικασμένο.

Θυμίζουμε οτι ο Φατί δεν προσέφυγε στην FIFA, παρά μόνο στα ελληνικά δικαστήρια αξιώνοντας όλο το ποσό που του έχει επιδικαστεί, δηλαδή 850.000 ευρώ!

Στην ίδια κατηγορία εμπίπτουν και οι αιτήσεις των Καπετάνου και Παπαζαχαρία, ωστόσο όλες πλέον αναμένεται να απορριφθούν ως καταχρηστικές.

Πλέον ένας μεγάλος «βραχνάς» δείχνει να φεύγει οριστικά για την ΠΑΕ Άρης η οποία εξ αρχής δεν όφειλε το παραμικρό αναφορικά με τα χρέη της παλιάς εταιρείας. Κι αυτό καθώς ο νόμος ήταν ξεκάθαρος για όσες ΠΑΕ έχουν συσταθεί πριν το 2017.

Παράλληλα στο αρχείο θα οδηγηθεί και η υπόθεση Κοντοβά που απειλούσε τον Άρη με αφαίρεση τριών βαθμών σε περίπτωση που δεν ρύθμιζε τα οφειλόμενα.


Sportime Extras