×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κορνατσίνι: «Πάγωσαν οι συζητήσεις με τον Σάσα»


Κώστας Παπαδόπουλος

Κορνατσίνι: «Πάγωσαν οι συζητήσεις με τον Σάσα»


Ανοιχτό παραμένει ακόμα το θέμα της ανανέωσης του Βραζιλιάνου χαφ στον Άρη.

Ο ατζέντης του Λούκας Σάσα, Λέο Κορνατσίνι, σημείωσε την επιθυμία παραμονής του ποδοσφαιριστή στους Θεσσαλονικείς, αλλά και την αναμονή επίσημης πρότασης.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Metrosport», ο Βραζιλιάνος ατζέντης επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών οι οποίες «πάγωσαν» μετά τις αλλαγές προσώπων που υπήρξαν στον Άρη.

«Οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη ξεκίνησαν πριν δύο μήνες. Υπήρξε εκατέρωθεν διάθεση για την παραμονή του Σάσα, εκ τότε όμως, δεν παρουσιάστηκε εξέλιξη, καθώς συνέβησαν κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα, τα οποία συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις, όπως για παράδειγμα ο Άγγελος Χαριστέας.

Πρόθεσή μας είναι να περιμένουμε τον Άρη. Δεσμεύτηκα στους ανθρώπους της εταιρείας ότι δεν θα μιλήσω με άλλη ομάδα, έως ότου πάρουμε στα χέρια μας την τελική πρόταση.

Στην ουσία, αυτό περιμένουμε. Θέλουμε να δούμε την προσφορά του Άρη και αναλόγως να απαντήσουμε.

Από 1ης Ιανουαρίου, ο πελάτης μου έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε άλλη ομάδα, άρα θα κοιτάξουμε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντά μας, εφόσον έως τότε δεν παρουσιαστεί εξέλιξη».

Ο Λέο Κορνατσίνι στάθηκε και στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή τονίζοντας ότι έχει δεθεί με την ομάδα.

«Ο Λούκας βρίσκεται εδώ και 1,5 χρόνο στη Θεσσαλονίκη και δεν σας κρύβω ότι του αρέσει η ιδέα να παραμείνει στον Άρη και την πόλη. Οφείλω να το τονίσω.

Νιώθει ωραία, είναι αποδεκτός και έχει αναπτύξει ισχυρή σχέση με το club. Είναι από τις λεπτομέρειες που, κάποιες φορές, καθορίζουν τις καταστάσεις σε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Sportime Extras