ENGINE POWER

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας

Τέρμα τα παιχνίδια… 22th Motor Festival The Real Game στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας η καλύτερη ευκαιρία άμεσης ανάπτυξης του κλάδου και της επιχείρησής σου!
22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας

Τέρμα τα παιχνίδια… 22th Motor Festival The Real Game στις 23, 24 και 25 Μαρτίου του 2024 το εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας θα φιλοξενήσει την πιο φαντασμαγορική και ανατρεπτική έκθεση, εκδήλωση δράσης στην ιστορία της 35έτης ιστορίας του, θα φιλοξενήσει το Νο1 μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης και την έκθεση που ενώνει όλο τον κόσμο της μηχανοκίνησης, σένα ραντεβού με την ιστορία, το αξεπέραστο Motor Festival.

Εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας – Motor Festival μια συνεργασία σταθμός για την πορεία της διοργάνωσης αφού πλέον ο στόχος είναι να καταφέρουμε να προάγουμε τον κόσμο και τον χώρο της μηχανοκίνησης σε διεθνή επίπεδο. Χτίζουμε ισχυρές βάσεις και θεμέλια ώστε να επενδύσουμε στην εξωστρέφεια και να πλησιάσουμε τα στάνταρ διεθνών εκθέσεων και τις απαιτήσεις ισχυρών Brands στην παγκόσμια μηχανοκίνηση. Πλέον έχουμε την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε επενδυτές και επιχειρήσεις από το εξωτερικό που θα θέλουν να επενδύσουν στην Ελληνική αγορά στον κλάδο της μηχανοκίνησης και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Να καταφέρουμε την επόμενη 5ετία να ενισχύσουμε το διεθνές εμπόριο & τις εξαγωγές στην πράξη για μικρές & μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου.
Μια έκθεση και ένα γεγονός που θα γραφτεί σίγουρα στην ιστορία και θα αλλάξει τα δεδομένα αφού για πρώτη φόρα θα διεξαχθεί mια έκθεση που θα συγκεντρώσει χιλιάδες φίλους της μηχανοκίνησης με σκοπό να ενωθούμε να γνωριστούμε και να προβάλουμε όλες τις δράσεις και την απύθμενη αγάπη μας για τον κόσμο της μηχανοκίνησης.

22-motor-festival-mec-peanias-ekthesiako-kentro-ekthesi aftokinitou-moto-fortigon

22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας

22th The Real Game 23-25 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. H καλύτερη ευκαιρία άμεσης ανάπτυξης του κλάδου και της επιχείρησής σου!
Στις 23, 24 και 25 Μαρτίου του 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας θα διεξαχθεί το 22th Motor Festival the Real Game
22th Motor festival – εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας μια διοργάνωση που ξεκίνησε ως παιχνίδι και σήμερα είναι για τον κόσμο της μηχανοκίνησης ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ η καλύτερη ευκαιρία άμεσης ανάπτυξης του κλάδου και της επιχείρησής σου! Το Motor Festival στην 10ετη πορεία του, έγινε το μέτρο σύγκρισης, εξέλιξης και ανάπτυξης του χώρου. Έγινε το κύμα που καθάρισε κάθε αρνητικό κατάλοιπο του παρελθόντος και ζωντάνεψε μια νέα εποχή ανάπτυξης του χώρου.

22-motor-festival-mec-peanias-ekthesiako-kentro-ekthesi-aftokinitou-moto-fortigon

  • 10άδες διοργανώσεις αναγέννησε σε όλη την Ελλάδα αφού έγινε το κίνητρο, η αφορμή και ο πυρήνας έμπνευσης.
  • Δημιούργησε τα εφόδια για 100αδες αθλητές και οδηγούς να ενταχθούν στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, να προβληθούν να κερδίσουν συνεργάτες, χορηγούς και την ώθηση που χρειάζονται για να συνεχίσουν την πορεία τους.
  • 1000αδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα τους οδήγησε σε νέα μονοπάτια εξέλιξης και ανάπτυξης συνεργατών και πελατών δίνοντας άλλους ορίζοντες στην επιχειρηματική ανέλιξη του κλάδου.
  • 100.000αδες θεατές έφερε πιο κοντά στον χώρο της μηχανοκίνησης. Κατασκεύασε τα εφόδια, τις βάσεις και τις συνθήκες που χρειάζεται ο χώρος για να μπορεί να αναδειχθεί στα μέγιστα.
  • Κατάφερε να αλλάξει την αρνητική εικόνα και τις αντιλήψεις της κοινωνίας μας, πρόσθεσε αξία και κέρδισε τον σεβασμό που αρμόζει να έχει ο κόσμος της μηχανοκίνησης και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός.

22th Motor Festival the Real Game 23, 24 και 25 Μαρτίου του 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, ένα συναρπαστικό και συγκλονιστικό ραντεβού με την ιστορία εκεί που μπορείς να ζήσεις τη μεγαλειώδη θεαματική δράση σε συνδυασμό με την μαγευτική αίσθηση ανάπτυξης και δύναμης.

22-motor-festival-mec-peanias-ekthesiako-kentro-ekthesi aftokinitou-moto-fortigon

Εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας : Θεματικές Ενότητες – Διάταξη χώρου

300 εκθεσιακές θέσεις – ΕΚΘΕΣΗ από τον κλάδο της μηχανοκίνησης και περιφερειακών επιχειρήσεων που έχουν σχέση με αυτόν.
Ξεχωριστός χώρος για TEST DRIVE – TEST RIDE
Ξεχωριστός χώρος Σεμιναρίων ασφαλής οδήγησης και Εταιρικών Παρουσιάσεων
Ξεχωριστοί χώροι 2πλή αρένα δράσης των μηχανοκίνητων Show εντός και εκτός του MEC
Ξεχωριστός Συναυλιακός χώρος
Λάβε θέση, γίνε εκθέτης στο 22th Motor Festival και νιώσε την απογείωση…

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2102288390 | 6936828957
H Έκθεση της Μηχανοκίνησης

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «22th Motor Festival The Real Game 23-25 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!