Χατσερίδης: «Είμαι Ουκρανός, δεν αλλάζω την ιθαγένειά μου»

Ο Ευγένιος Χατσερίδης το ξεκαθάρισε. Με τον πλέον απόλυτο τρόπο. Διευκρινίζοντας όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου, αναφορικά με την απόκτηση ενός ελληνικού διαβατηρίου, στην πρώτη μεγάλη συνέντευξή του στην Ολλανδία, ως παίκτης της ΠΑΟΚ. «Είχαμε μια ζωντανή συνέντευξη στη νέα μου ομάδα και η απάντησή μου παρεξηγήθηκε. Αντιμετωπίζω την Ελλάδα με πολύ μεγάλο σεβασμό,...

Ο Ευγένιος Χατσερίδης το ξεκαθάρισε. Με τον πλέον απόλυτο τρόπο. Διευκρινίζοντας όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου, αναφορικά με την απόκτηση ενός ελληνικού διαβατηρίου, στην πρώτη μεγάλη συνέντευξή του στην Ολλανδία, ως παίκτης της ΠΑΟΚ.

«Είχαμε μια ζωντανή συνέντευξη στη νέα μου ομάδα και η απάντησή μου παρεξηγήθηκε. Αντιμετωπίζω την Ελλάδα με πολύ μεγάλο σεβασμό, αλλά είμαι Ουκρανός και δεν πρόκειται να αλλάξω την ιθαγένειά μου», ήταν τα λόγια του στην ιστοσελίδα «footballhub.com.ua».

Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ συνέχισε: «Αγαπώ την Ουκρανία! Η χώρα αυτή μου έδωσε τα πάντα. Έχω παίξει στην εθνική ομάδα της Ουκρανίας για πολλά χρόνια και όταν καλούμαι σ’ αυτή την ομάδα είμαι πάντα περήφανος. Αν στο μέλλον η εθνική Ουκρανίας με χρειαστεί με πολύ χαρά θα έρθω να αγωνιστώ».

Τούτη τη στιγμή στο ρόστερ του ΠΑΟΚ υπάρχουν επτά ξένοι ποδοσφαιριστές, οι Χατσερίδης, Λέο Μάτος, Μαουρίσιο, Εβγκεν Σάκχοφ, Πέδρο Ενρίκε, Ουάρντα και Ζαμπά. Ο κανονισμός επιτρέπει μέχρι οκτώ ξένους ποδοσφαιριστές, αρκεί οι τρεις από αυτούς να είναι κάτω των 23 ετών. Μάλιστα, από αυτούς μπορεί να χρησιμοποιεί σε κάθε παιχνίδι μέχρι πέντε, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Ουσιαστικά, ένας αθλητής είναι υπεράριθμος, καθώς ο Λέο Ζαμπά θα γίνει 20 ετών τον Αύγουστο  και συγκαταλέγεται στους συν τρεις με ηλικιακό περιορισμό.

Στην παρούσα φάση και με τα δεδομένα που υπάρχουν δεν αποκλείεται να γίνει ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και να γίνουν αποχωρήσεις.

Χατσερίδης: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή επιλογή για ‘μένα»

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ