ΝΒΑ: Ο Κάιρι Ίρβινγκ τα… γυρίζει και στη Βοστόνη χαμογελούν

Πλέον, η πρόθεση υπόσχεσης άλλαξε. Και ο Ίρβινγκ αισθάνεται, σύμφωνα με τον ίδιο, πως «δεν χρωστάω σε κανέναν...». Στην ατάκα του πρόσθεσε και τη λέξη «shit», κλασική αμερικάνικη λέξη, η οποία καταδεικνύει τον στόμφο της ατάκας.

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Κάιρι Ίρβινγκ έχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Μόλις τον περασμένο Οκτώβριο δήλωνε την πρόθεσή του να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Σέλτικς. «Αν φυσικά με θέλετε», πρόσθετε με νόημα.

Πλέον, η πρόθεση υπόσχεσης άλλαξε. Και ο Ίρβινγκ αισθάνεται, σύμφωνα με τον ίδιο, πως «δεν χρωστάω σε κανέναν…». Στην ατάκα του πρόσθεσε και τη λέξη «shit», κλασική αμερικάνικη λέξη, η οποία καταδεικνύει τον στόμφο της ατάκας.

Τι άλλαξε; Ίσως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και οι φήμες πως ο Καϊρί βλέπει θετικά την επανασύνδεση στο Λος Άντζελες.

Μπορεί να είναι και κάτι άλλο.

Μόνο που αυτή η ατάκα, λύνει άμεσα τα χέρια των Σέλτικς. Για να προχωρήσουν στην άμεση ανταλλαγή για την απόκτηση του Άντονι Ντέιβις. Βλέπετε, λόγω των συμβολαίων τους (σ.σ.: τόσο ο Ίρβινγκ όσο και ο Ντέιβις έχουν υπογράψει επέκταση προτού ολοκληρωθεί το ρούκι συμβόλαιό τους) δεν μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια ομάδα.

Πλέον, οι Σέλτικς – με δεδομένο πως ο Ίρβινγκ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι – μπορούν να τον τοποθετήσουν στα ανταλλάγματά τους.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια, αφού σύμφωνα με το Athletic, ο Άντονι Ντέιβις δεν ενδιαφέρεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Βοστόνη!

Exit mobile version