NBA

Σάρωσαν τους Γουόριορς οι Λέικερς, τραυματίστηκε ο ΛεΜπρόν (vids)

Τελικά τι αξίζει περισσότερο; Η επικράτηση των Λέικερς επί των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (127-101) ή ο τραυματισμός του ΛεΜπρόν Τζέιμς; Το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα ήρθε για τα καλά στο Λος Αντζελες. Την ημέρα που το NBA καυχιέται πως είναι η κορυφαία στο καλαντάρι του, μέχρι την έναρξη των πλέι οφ, οι Λέικερς φρόντισαν να διαλαλήσουν πως...
Σάρωσαν τους Γουόριορς οι Λέικερς, τραυματίστηκε ο ΛεΜπρόν (vids)

Τελικά τι αξίζει περισσότερο; Η επικράτηση των Λέικερς επί των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (127-101) ή ο τραυματισμός του ΛεΜπρόν Τζέιμς;

Το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα ήρθε για τα καλά στο Λος Αντζελες. Την ημέρα που το NBA καυχιέται πως είναι η κορυφαία στο καλαντάρι του, μέχρι την έναρξη των πλέι οφ, οι Λέικερς φρόντισαν να διαλαλήσουν πως «είμαστε εδώ»!

Διέλυσαν τους πρωταθλητές στο Οκλαντ, κάνοντας τους φίλους των Γουόριορς να αφήσουν το γήπεδο στα μέσα της 4ης περιόδου, με τη διαφορά να βρίσκεται σταθερά πάνω από τους 20 πόντους.

Και όλα αυτά δίχως τον ΛεΜπρόν Τζέιμς! Βλέπετε, ο «Μπρον» τραυματίστηκε και αποχώρησε από το παρκέ, ενώ το σκορ ήταν 71-57.

Ο ίδιος εξήγησε πως αισθάνθηκε «ένα ποπ» στην προσπάθεια που έκανε να πιάσει μία διεκδικούμενη μπάλα. Μέχρι εκείνο το σημείο είχε 17 πόντους, 13 ασίστ και 5 ριμπάουντ σε 21:15 συμμετοχής!

https://twitter.com/twitter/statuses/1077757140108890113

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως δεν είναι κάτι σοβαρό, ωστόσο ο «Βασιλιάς» θα υποβληθεί σε μαγνητική σήμερα (26/12) προκειμένου να φανεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Όσο για την αναμέτρηση; Οι Γουόριορς σούταραν με 25% από τη γραμμή των τριών πόντων (9/36), έκαναν έξι air ball και σημείωσαν μπόλικα λάθη.

Ο Κέβιν Ντουράντ μέτρησε 21 πόντους, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, ο Στεφ Κάρι 15 πόντους, 5 ασίστ, ο Κλέι Τόμπσον 5 πόντους και ο Αντρέ Ιγκουοντάλα 23.

Μάικλ Τζόρνταν: Το ντοκιμαντέρ για το τελευταίο πρωτάθλημα! (vid)

Κορυφαίος ο Αντετοκούνμπο και με ρεκόρ! (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σάρωσαν τους Γουόριορς οι Λέικερς, τραυματίστηκε ο ΛεΜπρόν (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.