ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Ώρα… Ζαλγκίρις στον Ολυμπιακό

Ξεκινάει η μάχη των πλέι-οφ της Euroleague ξεκινάει για τον Ολυμπιακό, που θέλει να κάνει το πρώτο βήμα απέναντι στην Ζαγκίρις και να βρεθεί σε ακόμα ένα Final Four
Ώρα… Ζαλγκίρις στον Ολυμπιακό

Ώρα πλέι-οφ για τον Ολυμπιακό, που υποδέχεται σήμερα (18/4, 21:15, Novasports 2) την Ζαλγκίρις, θέλοντας να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση του στο Final Four της Euroleague.

Η ομάδα από την Λιθουανία, εμφανίζεται έτοιμη για να κάνει την ζημιά στους «ερυθρόλευκους» και να πετύχει μία εκτός έδρας νίκη, η οποία θα της δώσει το πλεονέκτημα έδρας.

Η Ζαλγκίρις φυσικά αποτελεί την φετινή έκπληξη των πλέι-οφ, ωστόσο μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα σύνολο που παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και κατάφερε στην κανονική περίοδο να προκαλέσει πολλές δυσκολίες σε όλους τους αντιπάλους της.

Φυσικά τα προβλήματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον Ολυμπιακό, που έχει συνηθίσει να μην είναι πλήρης εδώ και καιρό, αφού σχεδόν απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου, ενώ και ο Γιάνις Στρέλνιεκς είναι στο 50-50 για το αν θα αγωνιστεί ή όχι.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όμως, θα μπορεί όπως όλα δείχνουν να υπολογίζει κανονικά στον Γιώργο Πρίντεζη και τον Κιμ Τιλί που έχουν επανέλθει και είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Διαιτητές του σημερινού παιχνιδιού κόντρα στην ομάδα του Κάουνας θα είναι οι : Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Μιγκέλ Πέρεθ Πέρεθ (Ισπανία) και Πιοτρ Παστούσιακ (Πολωνία)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ώρα… Ζαλγκίρις στον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.