NBA

Το… μαγικό χέρι του Αντετοκούνμπο ισοφάρισε τη σειρά (vid)

Πάλι από την αρχή! Με τη σειρά να έχει φτάσει στου δρόμου τα μισά. Την… απόφαση γι’ αυτό έλαβε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Δεν ήταν μόνο ο κορυφαίος σκόρερ των Μπακς, αλλά και ο αθλητής που έκρινε την τύχη του τέταρτου αγώνα με τους Σέλτικς (104-102). Μέχρι την προτελευταία κατοχή, η… τιμή άνηκε στον Μάλμολμ Μπρόγκντον....
Το… μαγικό χέρι του Αντετοκούνμπο ισοφάρισε τη σειρά (vid)

Πάλι από την αρχή! Με τη σειρά να έχει φτάσει στου δρόμου τα μισά.

Την… απόφαση γι’ αυτό έλαβε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Δεν ήταν μόνο ο κορυφαίος σκόρερ των Μπακς, αλλά και ο αθλητής που έκρινε την τύχη του τέταρτου αγώνα με τους Σέλτικς (104-102).

Μέχρι την προτελευταία κατοχή, η… τιμή άνηκε στον Μάλμολμ Μπρόγκντον. Το δικό του σουτ τριών πόντων έφερε ξανά μπροστά στο σκορ τα «ελάφια» με 102-100.

Δύο βολές του Αλ Χόρφορντ σημείωσαν ακόμη μία ισοπαλία. Και εκεί ήρθε ο Γιάννης.

Αστοχη προσπάθεια του Μπρόγκντον και φόλοου του Αντετοκούνμπο! Καλάθι και νίκη στους Μπακς.

Η σειρά πλέον βρίσκεται στο 2-2 και θα αλλάξει για μία ακόμη φορά έδρα, καθώς το επόμενο ματς θα διεξαχθεί στη Βοστόνη.

Θαυμαστές από τη Βραζιλία Η συνεργασία Μπρόγκντον-Γιάννη

Ο «Κούνμπο» τελείωσε το ματς με 27 πόντους (10/18 δίποντα, 0/2 τριπ., 3/6 βολές), 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Τον ακολούθησε ο Κρις Μίντλετον με 23 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ τους…big three των Μπακς συμπλήρωσε ο Τζαμπάρι Πάρκερ με 16 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Για τους Σέλτικς, οι οποίοι προσπέρασαν στο σκορ με έναν πόντο (100-99) – και ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 20 πόντους (65-45 στα μέσα της 3ης περιόδου – χάρη σε ένα τρίποντο του κορυφαίου, Τζέιλεν Μπράουν, ο οποίος πέτυχε και ρεκόρ καριέρας (34π., 8 ριμπ., 1 ασίστ). Ο Τζέισον Τέιτουμ πρόσθεσε 21  πόντους, ο Αλ Χόρφορντ 13 και ο Μπέινς 9 πόντους και 11 ριμπάουντ. Η τελευταία επίθεση εκδηλώθηκε με άστοχο σουτ του Μόρις (13π.).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το… μαγικό χέρι του Αντετοκούνμπο ισοφάρισε τη σειρά (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Γκιουλένογλου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.