Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Α2 Ανδρών: Ντέρμπι κορυφής Ελευθερούπολη – Ψυχικό

Η Α2 Ανδρών συνεχίζεται σήμερα με πέντε αγώνες για την 8η αγωνιστική. Από αυτούς ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην Ελευθερούπολη και το Ψυχικό.

Σήμερα θα διεξαχθεί η πρώτη δόση της 8ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών, από τα παιχνίδια της οποίας ξεχωρίζει το Ελευθερούπολη - Ψυχικό.
Στην Α2 Ανδρών ξεχωρίζει το Ελευθερούπολη - Ψυχικό
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σήμερα θα διεξαχθεί η πρώτη δόση της 8ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών, από τα παιχνίδια της οποίας ξεχωρίζει το ΕλευθερούποληΨυχικό.

Η Ελευθερούπολη την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας της Καβάλα με 85-69 με τον Σκουλίδα να σταματά του 25 πόντους. Έτσι έχει ρεκόρ 5-1 μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη το Ψυχικό στην έδρα του επιβλήθηκε του Χαρίλαου Τρικούπη με 83-66, με τον Ιορδάνου να σταματά στους 22 πόντους. Έτσι σε εφτά αγώνες έχει πάρει έξι φορές το ροζ φύλλο αγώνα.

Στα άλλα παιχνίδια ο Κόροιβος Αμαλιάδας (4-3), θα αγωνιστεί στην έδρα του Οίαξ Ναυπλίου, που ακόμα δεν έχει πάρει κάποια νίκη.

Ο Αμύντας που έχει τέσσερις νίκες και δύο ήττες θα φιλοξενηθεί από το Χαρίλαο Τρικούπη, που είναι στο 2-4. Την ίδια ώρα φαβορί είναι ο Πανερυθραϊκός στο ματς με την Δάφνη Δαφνίου. Τέλος Ο Φίλιππος Βέροιας έχει στόχο να φτάσει στην τέταρτη του νίκη, κόντρα στο Παγκράτι που προβληματίζει (1-5).

Πολύ μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι (15:00), ανάμεσα στον Τρίτωνα του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και την Καρδίτσα του Γιάννη Μπουρούση.

Α2 Ανδρών το πρόγραμμα

Σάββατο 27 Νοεμβρίου

17:00 Οίαξ Ναυπλίου-Κόροιβος Αμαλιάδας

17:00 Χαρίλαος Τρικούπης-Αμύντας

17:00 Ελευθερούπολη-Ψυχικό

17:00 Δάφνη Δαφνίου-Πανερυθραϊκός

17:00 Φίλιππος Βέροιας-Παγκράτι

Κυριακή 28 Νοεμβρίου

15:00 Τρίτων-Καρδίτσα

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου

Μαρούσι-Αγρίνιο

Ρεπό: Καβάλα

Exit mobile version