Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Α2 Ανδρών: Στα εύκολα η Καρδίτσα του Μπουρούση – «Δοκιμασία» για την Ελευθερούπολη

Στην Α2 Ανδρών η Καρδίτσα του Μπορούση θα παίξει με τον Οίακα Ναυπλίου, ενώ ο Αμύντας με την Ελευθερούπολη. Αύριο είναι το ντέρμπι Ψυχικό με την Καβάλα.

Η Α2 Ανδρών συνεχίζεται σήμερα με την Καρδίτσα στην οποία παίζει ο Γιάννης Μπουρούσης να φιλοξενεί τον Οίακα Ναυπλίου, ενώ την Ελευθερούπολη να δοκιμάζεται στην έδρα του Αμύντα.
Συνεχίζει στην κορυφή της Α2 Ανδρών η Καρδίτσα του Μπουρούση
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Α2 Ανδρών συνεχίζεται σήμερα με την Καρδίτσα στην οποία παίζει ο Γιάννης Μπουρούσης να φιλοξενεί τον Οίακα Ναυπλίου, ενώ η Ελευθερούπολη δοκιμάζεται στην έδρα του Αμύντα.

Η Καρδίτσα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο των νικών σε εφτά αναμετρήσεις και φαίνεται πως οδεύει για Basket League. Έτσι σήμερα δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση από τον Οίακα Ναυπλίου που δεν έχει ακόμα γευτεί την χαρά της νίκης (0-7).

Με ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι Αμύντας – Ελευθερούπολη. Οι φιλοξενούμενοι τα πηγαίνουν εξαιρετικά μέχρι τώρα με ρεκόρ 6-1, έτσι βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις. Από την άλλη ο Αμύντας βρίσκεται στο 4-4 και θέλει να της βάλει δύσκολα.

Σημαντικά προβλήματα δεν αναμένεται να συναντήσει και ο Τρίτωνας στον οποίο αγωνίζεται ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΑΟ Αγρινίου (2-4).

Τέλος ενδιαφέρον παιχνίδι μπορεί να διεξαχθεί ανάμεσα στον Κόροιβο Αμαλιάδας και τον Χαρίλαο Τρικούπη, καθώς οι δύο ομάδες δεν απέχουν σημαντικά στην κατάταξη της Α2. Αύριο στις 15:00 υπάρχει το ντέρμπι Ψυχικό – Καβάλα.

Α2 Ανδρών 9η αγωνιστική

Το πρόγραμμα

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου

17:00 Καρδίτσα- Οίαξ Ναυπλίου

17:00 Κόροιβος Αμαλιάδας- Χαρίλαος Τρικούπης

17:00 Αμύντας- Ελευθερούπολη

17:00 Αγρίνιο- Τρίτων

17:00 Πανερυθραϊκός- Μαρούσι

17:00 Παγκράτι- Δάφνη Δαφνίου

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου

15:00 Ψυχικό- Καβάλα

Ρεπό: Φίλιππος Βέροιας

Exit mobile version