Α2 ΑΝΔΡΩΝ

ΕΟΚ: «Οι φορείς θα αποφασίσουν την επανέναρξη των αγώνων»

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση και σχετικά με την διακοπή των διοργανώσεων της και τόνισε ότι αυτοί που θα δώσουν την έγκριση για την επανέναρξη των αγώνων είναι οι αρμόδιοι φορείς.   Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Η ΕΟΚ κρίνει απαραίτητο να προβεί σε διευκρινίσεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων και σύγχυσης που σκόπιμα ή μη επιχειρείται να δημιουργηθούν....

ΕΟΚ- Κύπελλο Ελλάδας
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση και σχετικά με την διακοπή των διοργανώσεων της και τόνισε ότι αυτοί που θα δώσουν την έγκριση για την επανέναρξη των αγώνων είναι οι αρμόδιοι φορείς.  

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει: «Η ΕΟΚ κρίνει απαραίτητο να προβεί σε διευκρινίσεις προς αποφυγή παρεξηγήσεων και σύγχυσης που σκόπιμα ή μη επιχειρείται να δημιουργηθούν.

Η διακοπή της αγωνιστικής δράσης στις διοργανώσεις που τελούν υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας έγινε κατόπιν των ανακοινώσεων – εντολών που έγιναν δημόσια και με έμφαση από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς και με αυτονόητη την υποχρέωση να υπακούσουμε και να πειθαρχήσουμε.

Η ΕΟΚ δηλώνει κατηγορηματικά ότι όταν οι ίδιοι αυτοί φορείς αποφασίσουν ότι είναι δυνατή η επανέναρξη των αγώνων στις διοργανώσεις που έχουν επιβάλλει τη διακοπή, θα είναι άμεσα έτοιμη για την επανεκκίνηση».

Exit mobile version