Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Νίκος Βετούλας: Ετοιμάζεται για την επιστροφή στον Απόλλωνα Πάτρας

Ο Νίκος Βετούλας είναι πολύ κοντά στη μεγάλη του επιστροφή στον Απόλλωνα Πάτρας. Μπορεί τα Εθνικά Πρωταθλήματα να έχουν διακοπεί μετά την απόφαση της ΕΟΚ, ωστόσο οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους και τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίας, ο Νίκος Βετούλας βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Απόλλωνα Πάτρας για...

Νίκος Βετούλας- Ιωνικός Νίκαιας
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Νίκος Βετούλας είναι πολύ κοντά στη μεγάλη του επιστροφή στον Απόλλωνα Πάτρας. Μπορεί τα Εθνικά Πρωταθλήματα να έχουν διακοπεί μετά την απόφαση της ΕΟΚ, ωστόσο οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους και τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίας, ο Νίκος Βετούλας βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Απόλλωνα Πάτρας για να επιστρέψει στον σύλλογο που αγωνίστηκε για 5 χρόνια ως παίκτης (1994-99) και κάθισε στον πάγκο του για ακόμα μία πενταετία ως προπονητής (2010-15).

Το πλάνο που έχει συζητηθεί είναι να επικεντρωθεί και να αναδείξει νεαρούς Πατρινούς ενώ θα γίνουν παράλληλα και κινήσεις με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες. Μάλιστα, ο στόχος σε πρώτη φάση είναι η απόκτηση του Φώτη Λαμπρόπουλου, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ιωνικό Νικαίας την περίοδο που προπονούσε ο Βετούλας.

Exit mobile version