Πήρε Λιακόπουλο ο Ιωνικός Νικαίας


Ο Νίκος Λιακόπουλος αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ιωνικού Νικαίας μετά την άνοδο της ομάδας μας στην Α2 κατηγορία. Ο 35χρονος γκαρντ με ύψος 1,91 θα αγωνίζεται στον Ιωνικό Nικαίας την επόμενη σεζόν, ενώ στην ίδια ομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα οι Τάσος Δημητριάδης, Γιάννης Σαχπατζίδης και Άγγελος Τσαγκαράκης που έχουν συμφωνήσει.

Ο Λιακόπουλος που έχει μακρά πορεία τόσο σε ομάδες Α1 κατηγορίας όσο και στην Α2. Τα τελευταία χρόνια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Φάρο Κερατσινίου -με τον οποίο πέτυχε δύο συνεχόμενες ανόδους- και τη Δόξα Λευκάδας, ενώ στην Basket League αγωνίστηκε με τις φανέλες των Κολοσσού, Πανελευσινιακού και ΑΕΝΚ.

Ο 35χρονος γκαρντ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος αφενός γιατί έρχομαι σε μία ιστορική ομάδα όπως είναι ο Ιωνικός Νικαίας και αφετέρου γιατί θα συναντηθώ με την “οικογένειά” μου. Είμαστε μία ομάδα παιδιών που έχουμε ζήσει πολλά μαζί τα τελευταία χρόνια και είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας. Έχουμε πανηγυρίσει δύο ανόδους με το Φάρο Κερατσινίου και θα κάνουμε τα πάντα ώστε στο τέλος της επόμενης σεζόν να φέρουμε τον Ιωνικό στην Α1 κατηγορία.

Η εικόνα του Πλάτωνα στη διάρκεια των εντός έδρας παιχνιδιών όπως επίσης και η στήριξη του κόσμου στους εκτός έδρας αγώνες, μας έκανε όλους να ζηλεύουμε.

Τώρα όμως που αποτελώ μέλος του Ιωνικού θα έχω την ευκαιρία να το ζήσω όλο αυτό και εγώ από κοντά. Σας υπόσχομαι ότι όλοι μαζί θα φέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει».


Sportime Extras