Α2 ΑΝΔΡΩΝ

Στην Κω ο Ζιάγκος

Στην Κω βρέθηκε την Παρασκευή (06/07) ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ώστε να συναντηθεί με μέλη της διοίκησης του Ιπποκράτη και να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Οι δύο πλευρές τα είπαν σε φιλικό κλίμα. Ο 42χρονος κόουτς φάνηκε να μένει ικανοποιημένος με τα όσα συζήτησε με τους διοικούντες τη νησιωτική ομάδα...
Στην Κω ο Ζιάγκος

Στην Κω βρέθηκε την Παρασκευή (06/07) ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ώστε να συναντηθεί με μέλη της διοίκησης του Ιπποκράτη και να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Οι δύο πλευρές τα είπαν σε φιλικό κλίμα. Ο 42χρονος κόουτς φάνηκε να μένει ικανοποιημένος με τα όσα συζήτησε με τους διοικούντες τη νησιωτική ομάδα σχετικά με το αγωνιστικό και το λειτουργικό κομμάτι.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ο έμπειρος τεχνικός δεσμεύτηκε να απαντήσει στους ανθρώπους του Ιπποκράτη μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (09/07).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην Κω ο Ζιάγκος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.