ΑΕΚ BC

ΑΕΚ: Απίστευτη ταλαιπωρία στην Γαλλία (pics)

Η ΑΕΚ το μεσημέρι της Κυριακής (8/12) ξεκίνησε το ταξίδι της για την Γαλλία και Πο, ωστόσο στο Παρίσι την περίμενε μεγάλη ταλαιπωρία. Η “Ένωση” αντιμετωπίζει την Τρίτη (10/12) την Ορτέζ για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League και για να φτάσουν στον προορισμό τους οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά. Ο Διευθυντής επικοινωνίας της...

ΑΕΚ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΑΕΚ το μεσημέρι της Κυριακής (8/12) ξεκίνησε το ταξίδι της για την Γαλλία και Πο, ωστόσο στο Παρίσι την περίμενε μεγάλη ταλαιπωρία.

Η “Ένωση” αντιμετωπίζει την Τρίτη (10/12) την Ορτέζ για την 8η αγωνιστική του Basketball Champions League και για να φτάσουν στον προορισμό τους οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά.

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ενημέρωσε για την… απίστευτη ατυχίας της “Βασίλισσας”. Η προγραμματισμένη πτήση της AEK από το Παρίσι για το Πολ ακυρώθηκε, λόγω απεργίας και η αποστολή είναι στην αναμονή.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι οι κιτρινόμαυροι την τελευταία εβδομάδα είναι με την… βαλίτσα στο χέρι, μιας και ο αγώνας με την Ορτέζ θα είναι η τρίτη σερί εκτός έδρας αναμέτρηση σε όλες στο Basketball Champions League και την Basket League.

Δείτε εδώ τη δημοσίευση του κ. Νικολάου:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version