ΑΕΚ BC

ΑΕΚ: Επίσημα για ακόμα ένα χρόνο ο Σλότερ

Ακόμα ένα χρόνο στην ΑΕΚ θα παραμείνει ο Μάρκους Σλότερ, προκειμένου να βοηθήσει στην ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη. Η ανανέωση του ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την «Ένωση» που συνεχίζει να κινείται άκρως εντυπωσιακά. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λοτζέσκι: «Δεν μπορώ να… περιμένω» «Η ΑΕΚ συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού, πολλώ δε μάλλον εν όψει της απαιτητικής...

ΑΕΚ
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ακόμα ένα χρόνο στην ΑΕΚ θα παραμείνει ο Μάρκους Σλότερ, προκειμένου να βοηθήσει στην ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη.

Η ανανέωση του ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την «Ένωση» που συνεχίζει να κινείται άκρως εντυπωσιακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λοτζέσκι: «Δεν μπορώ να… περιμένω»

«Η ΑΕΚ συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού, πολλώ δε μάλλον εν όψει της απαιτητικής προσπάθειας, που ξεκινά από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οπότε και η εκκίνηση των πολλαπλών διοργανώσεων. Κατόπιν τούτου, η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι εις εκ των πολυτιμοτέρων αθλητών της, ο Μάρκους Σλότερ (35 χρ., 2μ.06) υπέγραψε σήμερα (29/7) την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Βασίλισσα έως το καλοκαίρι του 2021», αναφέρει η ΑΕΚ.

Τη σεζόν 2019/20 ο Σλότερ είχε 4.7 πόντους από 59% στο δίποντο και 52% στις βολές, μαζί με 4.8 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ και 6.7 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 17:16 συμμετοχής σε 17 αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Exit mobile version