ΑΕΚ BC

ΑΕΚ: Κίνδυνος ΒΑΝ, λόγω δικαίωσης του Χέρστον

Το δικαστικό όργανο επίλυσης οικονομικών διαφορών της FIBA (BAT) ανακοίνωσε πως δικαίωσε τον Μαλίκ Χέρστον για οφειλές της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του.

Χέρστον
Συντάκτης: Στέφανος Σύριγγας Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το ΒΑΤ δικαίωσε τον τέως παίκτη της ΑΕΚ, Μαλίκ Χέρστον και η ομάδα πρέπει να του καταβάλει 385.570 δολάρια συν 5% τόκους, αλλιώς η «Ενωση» θα τιμωρηθεί με ΒΑΝ!

Ο τέως Αμερικανός παίκτης της ΑΕΚ είχε πάει τον σύλλογο στην FIBA. O Χέρστον είχε υπογράψει 2ετές συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά η «Ένωση» δεν τον κράτησε τον δεύτερο χρόνο. Ο Αμερικανός ζητούσε να πάρει όλο το ποσό, που δικαιούνταν για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

Τελικά η «Ενωση» και ο παίκτης τα βρήκαν στα… μισά λεφτά. Ο Αμερικανός όμως, δεν είδε το… χρώμα του χρήματος και προσέφυγε στην ΦΙΒΑ ζητώντας 366.685 δολάρια. Το ΒΑΤ δικαίωσε τον Χέρστον και ανακοίνωσε ότι η ΑΕΚ πρέπει να του καταβάλει 368.507 συν τόκο 5%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Παπαθεοδώρου: Επιβεβαίωσε το Sportime για ΜακΦάντεν

Επίσης η ομάδα οφείλει να πληρώσει στον Αμερικανό 5.730 και 11.333 δολάρια για τα δικαστικά έξοδα, αλλά και για τα έξοδα που έκανε ο Χέρστον για την όλη νομική διαδικασία. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η FIBΑ και δη το ΒΑΤ στέλνει… τσουχτερό λογαριασμό στην ΑΕΚ για παλιές οφειλές.

Πάντα, όμως, μέχρι τώρα η «Ένωση» πλήρωνε και έτσι είχε απέφευγε τον κίνδυνο της απαγόρευσης μεταγραφών! Αυτό αναμένεται να γίνει και τώρα, όπως όλα δείχνουν. Διότι αν γίνει η ομάδα δεν θα μπορεί να ενισχυθεί.

Exit mobile version