ΑΕΚ BC

ΑΕΚ: Κανονικά με Ζήση στην Ισπανία (vid)

Ο Νίκος Ζήσης προετοιμάζεται για τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα με την ΑΕΚ μετά από 15 χρόνια, καθώς βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Μπούργκος.  Η τελευταία φορά που ο Ζήσης αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ήταν στις 30 Μαρτίου του 2005, όταν η “Ένωση” είχε αντιμετωπίσει στην Κωνσταντινούπολη την Εφές για την...

ΑΕΚ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Νίκος Ζήσης προετοιμάζεται για τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα με την ΑΕΚ μετά από 15 χρόνια, καθώς βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Μπούργκος. 

Η τελευταία φορά που ο Ζήσης αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση ήταν στις 30 Μαρτίου του 2005, όταν η “Ένωση” είχε αντιμετωπίσει στην Κωνσταντινούπολη την Εφές για την Euroleague και είχε γνωρίσει την ήττα με 69-62.

Η ενημέρωση της “Βασίλισσας” αναφέρει:

“Παρόντος του Νίκου Ζήση, θα ταξιδέψει η «Βασίλισσα» για την Ισπανία, και πιο συγκεκριμένα για το Μπούργκος του… (πολυδιαφημισμένου) ήρωα της Καστίλης, Ελ Σιντ.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει αύριο πρωί (Τρίτη, 21/01), στις 09:05, για Μπούργκος μέσω Μαδρίτης. Η αναμέτρηση της Τετάρτης με αντίπαλο την τοπική ισχυρή ομάδα, στο πλαίσιο του ΒCL, θα διεξαχθεί στις 21:30 (ώρα Ελλάδος), στο ανακαινισμένο Coliseum Burgos των 9.352 θέσεων.

Η σημερινή προπόνηση της «Βασίλισσας», στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, η πρώτη επίσημη του Ζήση με τη φανέλα της ΑΕΚ, ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα”.

Δείτε εδώ το βίντεο από την πρώτη προπόνηση του Νίκου Ζήση:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version