ΑΕΚ BC

Αγγελόπουλος: «Final Four στο γήπεδο της Φυλής!»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έριξε τη... βόμβα του! Υποσχέθηκε πως το Final Four του Basketball Champions League, θα γίνει στο γήπεδο της Φυλής, αν η ΑΕΚ φτάσει στις τέσσερις τελευταίες ομάδες.
Αγγελόπουλος: «Final Four στο γήπεδο της Φυλής!»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έριξε τη… βόμβα του! Μόλις είχε ολοκληρωθεί η παρουσίαση από τον Δήμο Φυλής, για το επιχειρησιακό σχέδιο «Φυλή 2021», στο οποίο περιλαμβάνεται και το μπασκετικό σπίτι της «Βασίλισσας».

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ ανέβηκε στο βήμα και είπε λίγα. Αλλά εξαιρετικά ουσιαστικά!

«Όταν μία φορά έκανα υπηρεσία στο στρατόπεδο της Φυλής, 30 χρόνια πριν, δεν φανταζόμουν ότι θα συζητούσαμε το ενδεχόμενο να έχει το γήπεδο της εδώ η ΑΕΚ.

Συγχαρητήρια στους συντελεστές του σχεδίου. Η ΑΕΚ είναι η ομάδα της προσφυγιάς, θυμίζει τις χαμένες πατρίδες και τα ιδανικά της παραμένουν διαχρονικά και αναλλοίωτα.

Από την πλευρά μας, θα φροντίσουμε να προβάλουμε αυτό το πλάνο στα πέρατα της γης. Είμαστε ήδη σε συζητήσεις με την FIBA και εφόσον η ΑΕΚ είναι στο επόμενο Final Four του Basketball Champions League, θα γίνει στο γήπεδο της Φυλής», είπε ο Μάκης Αγγελόπουλος.

«Φυλή 2021»

Στην παρουσίαση του πρότζεκτ «Φυλή 2021» δόθηκαν εγγυήσεις πως η ΑΕΚ από την νέα σεζόν θα μπορεί να αγωνίζεται στο νέο της «σπίτι», το οποίο θα είναι στο Κλειστό της Πάλης.

Σημειώθηκε πως η ολυμπιακή εγκατάσταση θα περάσει από το ΕΤΑΔ, στο οποίο ανήκει, στην «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ και όλες οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν με την σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως θα υπάρχει δυνατότητα επιπλέον δόμησης, έτσι ώστε όλα τα τμήματα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ να μετακομίσουν εκεί.

Στο Αθλητικό Πάρκο που θα «κατοικεί» από τη νέα σεζόν η ΑΕΚ, θα βρίσκονται όλες οι Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Βαρέων Αθλημάτων και η ποδοσφαιρική ομάδα του Ακράτητου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης τονίστηκε πως θα δημιουργηθεί νέος σταθμός Προαστιακού μεταξύ του Κυβερνητικού και Τεχνολογικού Πάρκου, ενώ θα γίνει κι επέκταση της γραμμής 3 του μετρό, τα οποία θα βρίσκονται πολύ κοντά στο γήπεδο.

Μέχρι να γίνει η ολοκλήρωση των έργων, η πρόσβαση των οπαδών στο γήπεδο, πέρα από οδικώς, θα γίνεται και από την δημοτική συγκοινωνία.

Απευθυνόμενος στον Μάκη Αγγελόπουλο, ο εκπρόσωπος του Δήμου τόνισε πως: «Από τη νέα σεζόν η μπασκετική ΑΕΚ θα αγωνίζεται εδώ, έχουμε τη δυνατότητα να τα υλοποιήσουμε όλα από αύριο». Και ότι «Η ΑΕΚ θα αποκτήσει πολλά περισσότερο από ένα απλό σπίτι».

Ο Δήμαρχος, Χρήστος Παππούς κάλεσε στο βήμα τον Μάκη Αγγελόπουλο, λέγοντας: «Καλωσορίζω την ΚΑΕ ΑΕΚ στα Λιόσια. Μπορεί ο δρόμος να αργήσει να γίνει, όμως είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ και ο Δήμος θα πορευθούν μαζί».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.