ΑΕΚ BC

BCL: Καμία ελπίδα πρόκρισης δεν έχει η ΑΕΚ

Ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής με τη Νίζνι στο ΟΑΚΑ (7/4-19:30) δεν έχει απολύτως κανένα ενδιαφέρον για την ΑΕΚ μετά τα αποτελέσματα της Τετάρτης (31/3). Η ΑΕΚ ηττήθηκε στην Άγκυρα από την Τουρκ Τέλεκομ ενώ την ίδια στιγμή η Στρασμπούρ έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Και την ανατροπή ταυτόχρονα καθώς επικράτησε στο Νόβγκοροντ της Νίζνι. Για...

ΑΕΚ- Ζήσης- BCL
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής με τη Νίζνι στο ΟΑΚΑ (7/4-19:30) δεν έχει απολύτως κανένα ενδιαφέρον για την ΑΕΚ μετά τα αποτελέσματα της Τετάρτης (31/3).

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στην Άγκυρα από την Τουρκ Τέλεκομ ενώ την ίδια στιγμή η Στρασμπούρ έκανε τη μεγάλη έκπληξη. Και την ανατροπή ταυτόχρονα καθώς επικράτησε στο Νόβγκοροντ της Νίζνι.

Για την ελληνική ομάδα θα υπήρχαν ελπίδες αν έχανε με διαφορά μικρότερη ή έστω ίση των 9 πόντων με την οποία είχε νικήσει τους Τούρκους στο ΟΑΚΑ. Διότι τώρα δεν έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, ούτε με την Τουρκ Τέλεκομ ούτε με την Στρασμπούρ.

Η «Ένωση» άρχισε με 2-0 τη φάση των «16» καθώς κέρδισε τόσο την Τουρκ Τέλεκομ όσο και την Στρασμπούρ στο ΟΑΚΑ. Και τις δύο με διαφορά 9 πόντων. Στη Γαλλία έχασε τη διαφορά (-18) όσο και στην Τουρκία. Κόντρα στη Νίζνι στο Νόβγκοροντ η ΑΕΚ υπέστη συντριβή (88-60) αλλά και πάλι ο αγώνας- κλειδί ήταν αυτός της Άγκυρας.

Για την ιστορία ο νικητής της αναμέτρησης Στρασμπούρ- Τουρκ Τέλεκομ θα ακολουθήσει τη Νίζνι στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Στη βαθμολογία, όπως θα δείτε, η Νίζνι έχει ήδη προκριθεί (4-1) ενώ ΑΕΚ- Στρασμπούρ και Τουρκ Τέλεκομ βρίσκονται στο 2-2. Η ΑΕΚ υστερεί στην ισοβαθμία.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τουρκ Τέλεκομ- ΑΕΚ 78-66

Νίζνι- Στρασμπούρ 87-97

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 7/4

19:30     ΑΕΚ- Νίζνι

19:30     Στρασμπούρ- Τουρκ Τέλεκομ

 

Exit mobile version