ΑΕΚ BC

Χαμός για ένα «μαγικό χαρτάκι» στην ΑΕΚ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 5 ευρώ
Χαμός για ένα «μαγικό χαρτάκι» στην ΑΕΚ

Γεμάτο αναμένεται να είναι το κλειστό του ΟΑΚΑ στην αυριανή μεγάλη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Στρασμπούρ (19:30) για το πρώτο ματς της προημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ζήτηση για ένα εισιτήριο από τον κόσμο είναι πολύ μεγάλη, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει πως τα εισιτήρια των 5 ευρώ εξαντλήθηκαν.

Έδωσαν μάλιστα και οδηγίες για όσους θέλουν ακόμη να προμηθευτούν ένα «μαγικό χαρτάκι» ώστε να δουν την μεγάλη αναμέτρηση από κοντά. Στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ αναφέρει τις θύρες που έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια, αλλά και οδηγίες για την προσέλευση στο κλειστό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Φτάνει η μεγάλη ημέρα και ώρα για τον αγώνα της χρονιάς, αύριο (Τετάρτη, 28/03, 19:30). Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει τη Στρασμπούρ για τη φάση των «8» του BCL. Η κινητικότητα είναι έντονη όσο ποτέ σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια.

Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι τα εισιτήρια των 5 ευρώ εξαντλήθηκαν. Όπερ σημαίνει παρατηρείται το αδιαχώρητο στις Θύρες 105 – 108 – 113 – 114 – 114 Β – 115 – 116 – 116 Β – 117 – 118 – 118 Β – 134 – 135 – 136 – 136 Β – 137 – 138 – 134 Β – 138 Β.

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα πρέπει να σπεύσουν, ωστόσο, για να παραλάβουν εισιτήρια για τις υπόλοιπες Θύρες, καθώς μέσα στην ημέρα η κινητικότητα θα κορυφωθεί.

Η ΑΕΚ Β.C. υπενθυμίζει προς τους φίλους της ομάδας, ότι είναι αναγκαίο να γνωρίζετε τα παρακάτω:

Αποφασίστηκε να ανοίξουν τρία (3) σημεία για προέλεγχο: Π31 (από τον σταθμό «Ειρήνη»), P5 (από το κολυμβητήριο), P11 (από το γήπεδο ποδοσφαίρου).

Επίσης, για την καλύτερη πρόσβαση στην αρένα θα ανοίξουν συνολικά οκτώ (8) θύρες (3 – 7 – 11 – 25 – 27 – 29 – VIP – PRESS).

Παρακαλούμε όπως προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήρια σας, προς αποφυγή συμφόρησης στα εκδοτήρια (με τους γνωστούς τρόπους αγοράς).

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

– Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

Την ημέρα του αγώνα με Στρασμπούρ από τον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη»  (10:00 πρωί, έως το ημίχρονο του αγώνα και από το PARKING P5 (16:30 έως το ημίχρονο αγώνα) P5, από τις 16:00 μέχρι το ημίχρονο του αγώνα.

– Από οποιοδήποτε κατάστημα Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ / Καταστήματα COSMOTE.

Ελάτε νωρίτερα στο γήπεδο… Πάρτε το εισιτήριο σας έγκαιρα…

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

1) Δεν θα ισχύσει η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ.

2) Παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν πρόσβαση δωρεάν (χωρίς κάθισμα).

3) Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον κο Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαμός για ένα «μαγικό χαρτάκι» στην ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.