ΑΕΚ BC

Ενίσχυση με Καρλή

Η ΑΕΚ συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον της. Τούτη τη φορά απέκτησε τον 15χρονο Μιχάλη Καρλή, ο οποίος ήταν μέλος του Ηρόδοτου και θα αποτελέσει μέλος των κλιμακίων της «Βασίλισσας». Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ενίσχυση των Τμημάτων Υποδομής αποτελεί σταθερά βασική προτεραιότητα. Η ΑΕΚ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι υπέγραψε σήμερα (04/07)...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΑΕΚ συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον της. Τούτη τη φορά απέκτησε τον 15χρονο Μιχάλη Καρλή, ο οποίος ήταν μέλος του Ηρόδοτου και θα αποτελέσει μέλος των κλιμακίων της «Βασίλισσας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ενίσχυση των Τμημάτων Υποδομής αποτελεί σταθερά βασική προτεραιότητα. Η ΑΕΚ B.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι υπέγραψε σήμερα (04/07) συμφωνητικό πενταετούς διαρκείας (έως το 2023) με τον αθλητή Μιχάλη Καρλή (15 χρ., 1μ.84), ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ηρόδοτο.

Η ΑΕΚ Β.C. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον ιστορικό σύλλογο της προσφυγικής Νέας Αλικαρνασσού (Ηρακλείου Κρήτης) για τη συνεργασία, αλλά και την οικογένεια του αθλητή για την εμπιστοσύνη στα ιδεώδη και στο αναπτυξιακό Πρόγραμμα της “Ένωσης”».

Exit mobile version