ΑΕΚ BC

ΕΣΑΚΕ: Τιμωρήθηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών της

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ επέβαλε χρηματικό πρόστιμο στην ΚΑΕ ΑΕΚ για πειθαρχικά παραπτώματα που έγιναν στο παιχνίδι με τον Προμηθέα.
ΕΣΑΚΕ: Τιμωρήθηκε η ΚΑΕ ΑΕΚ για τη συμπεριφορά των οπαδών της

Πιο συγκριμένα η ΑΕΚ τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της με 3 χιλιάδες ευρώ για υβριστικά συνθήματα. Ενώ και για τα χαρτονομίσματα με το πρόσωπο του Νίκου Ρογκαβόπουλου.

Η ανακοίνωση από τον ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Επιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014):

α) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο και

β) χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ για πειθαρχικά παραπτώματα που δεν συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος (υβριστικά συνθήματα για τα οποία δεν έγιναν προειδοποιήσεις, χειρονομίες, επίδειξη χαρτονομισμάτων-κουπονιών), κατα τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ) που διεξήχθη στις 4-12-2021».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαντώ Καψάλη

Εργάζεται στο Sportime από το 2017 και από την πρώτη ημέρα της έκδοσης της εφημερίδας όπως κι από τότε που βγήκε στον αέρα η ιστοσελίδα Sportime.gr. Βασικό της αντικείμενο είναι το μπάσκετ χωρίς βέβαια να «κλείνεται» σε αυτό καθώς όσο ζεις, πρέπει να μαθαίνεις. Είναι τακτικό μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ