ΑΕΚ BC

Λάνγκφορντ: «Η Λίγκα με τους χειρότερους διαιτητές» (pic)

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από την Προμηθέα και λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο Κιθ Λάνγκφορντ έγραψε ένα tweet στον λογαριασμό του στο Twitter και σχολίασε το γεγονός ότι «παίζει στην Λίγκα με τους χειρότερους διαιτητές», όπως χαρακτηριστικά είπε.  Ο Κιθ Λάνγκφορντ αφού έδωσε τα εύσημα στους αντιπάλους του για το buzzer beater,...

ΑΕΚ Λάνγκφορντ
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από την Προμηθέα και λίγο μετά το τέλος του αγώνα ο Κιθ Λάνγκφορντ έγραψε ένα tweet στον λογαριασμό του στο Twitter και σχολίασε το γεγονός ότι «παίζει στην Λίγκα με τους χειρότερους διαιτητές», όπως χαρακτηριστικά είπε. 

Ο Κιθ Λάνγκφορντ αφού έδωσε τα εύσημα στους αντιπάλους του για το buzzer beater, σχολίασε του διαιτητές που σφυρίζουν στην Basket League και μάλιστα επεσήμανε ότι είναι οι χειρότεροι διαιτητές στα 16 χρόνια παρουσίας του στα παρκέ.

«Μεγάλο σουτ σήμερα, δίνω τα εύσημα όπου αξίζει. Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις. Έχοντας πει αυτό, παίζω στην λίγκα με τους χειρότερους διαιτητές στα 16 χρόνια καριέρας μου. Με αηδιάζει. Μην χάσετε χρόνο να μου απαντήσετε, δεν θα απαντήσω. Σπουδαία μάχη απόψε από τους συμπαίκτες μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός γκαρντ.

Exit mobile version