ΑΕΚ BC

Μορέιρα: Πρόστιμο για ανάρμοστη συμπεριφορά

Ο ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον Γιανίκ Μορέιρα για ανάρμοστη συμπεριφορά με πρόστιμο της τάξης των 1.100 ευρώ, για τα όσα συνέβησαν στον τρίτο ημιτελικό της σειράς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: «Με πρόστιμο 1.100 ευρώ τιμωρήθηκε από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ ο Γιανίκ Μορέιρα. Ο αθλητής της Ομάδας μας,...

ΑΕΚ- Μορέιρα
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον Γιανίκ Μορέιρα για ανάρμοστη συμπεριφορά με πρόστιμο της τάξης των 1.100 ευρώ, για τα όσα συνέβησαν στον τρίτο ημιτελικό της σειράς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: «Με πρόστιμο 1.100 ευρώ τιμωρήθηκε από το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ ο Γιανίκ Μορέιρα. Ο αθλητής της Ομάδας μας, ο οποίος «απολογήθηκε» σήμερα (25/05), στις 15:00, παραστάθηκε διά του πληρεξουσίου δικηγόρου του, Προέδρου της ΑΕΚ, Αλέξανδρου Αλεξίου.

Παρών και ο Γενικός Διευθυντής της ΑΕΚ ΒC, Γιώργος Χήνας. Υπενθυμίζεται, ότι ο Γιανίκ «κατηγορήθηκε» για «ανάρμοστη συμπεριφορά» στον 3ο ημιτελικό των Play Offs της Βasket League, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ».

Ερασιτέχνης: «Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που ανήκει και θα παραμείνει»

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Όσα μας στέρησαν στα χαρτιά, θα τα πάρουμε πίσω!»

ΕΟΚ: Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη

Exit mobile version