ΑΕΚ BC

O Παπαθεοδώρου θέλει τον Μόουζες, αλλά…

Ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες είναι ο παίκτης τον οποίο έχει ξεχωρίσει ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου για τη θέση του σέντερ. Και για την κάλυψη του κενού του Μάρκους Σλότερ, ο οποίος μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα. Όμως… Ο Μόουζες ο οποίος αγωνίστηκε στο Περιστέρι της σεζόν...

Μόουζες
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Κίνγκσλεϊ Μόουζες είναι ο παίκτης τον οποίο έχει ξεχωρίσει ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου για τη θέση του σέντερ. Και για την κάλυψη του κενού του Μάρκους Σλότερ, ο οποίος μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα. Όμως…

Ο Μόουζες ο οποίος αγωνίστηκε στο Περιστέρι της σεζόν 2019-2020, είναι μέλος της Μπιλμπάο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος εκεί. Κι επίσης ότι θέλει να φύγει και κυρίως να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αυτά είναι στα υπέρ για την περίπτωση της ΑΕΚ.

Που είναι οι δυσκολίες; Πρώτον, το συμβόλαιο του παίκτη είναι αρκετά… βαρύ και η ελληνική ομάδα ούτε προτίθεται ούτε και μπορεί να μπει σε διαδικασία buyout. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να περιμένουν να αποδεσμευτεί ο παίκτης και στη συνέχεια να αρχίσει η απαιτούμενη διαδικασία.

Δεύτερον, ο Μόουζες δεν είναι πρόθυμος να έρθει ως απλός αντικαταστάτης του Σλότερ για το διάστημα που ο έμπειρος σέντερ θα μείνει εκτός. Θέλει να μείνει ως το τέλος της σεζόν. Κι αυτό, έχει ενδιαφέρον ως προς το πως θα λυθεί.

Exit mobile version