ΑΕΚ BC

Παπαθεοδώρου: «Ήμασταν απαράδεκτοι»

Η ΑΕΚ έφυγε ηττημένη από τη Ρόδο και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την εικόνα των παικτών του κόντρα στον Κολοσσό.  Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Κυρίως φάνηκε από τον τρόπο που ξεκινήσαμε το ματς. Ήμασταν απαράδεκτοι, χωρίς συγκέντρωση και...

Παπαθεοδώρου
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΑΕΚ έφυγε ηττημένη από τη Ρόδο και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στην συνέντευξη Τύπου για την εικόνα των παικτών του κόντρα στον Κολοσσό. 

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Κυρίως φάνηκε από τον τρόπο που ξεκινήσαμε το ματς. Ήμασταν απαράδεκτοι, χωρίς συγκέντρωση και χωρίς ενέργεια. Ο Κολοσσός έχτισε μία διαφορά 20 πόντων. Κι αυτή η προσέγγιση είναι ίσως το ίδιο άσχημη, όσο είναι και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε και επιστρέψαμε στο ματς, αλλά είχαμε δώσει ήδη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο Κολοσσός. Στο τέλος κρίθηκε το αποτέλεσμα, ύστερα από κάποια μεγάλα σουτ του Γουότσον, που ήταν σήμερα σε πολύ καλή ημέρα».

 

Exit mobile version