ΑΕΚ BC

Ρίχνει «άγκυρες» στην ΑΕΚ ο Σάκοτα (pic)

Για πάντα στην ΑΕΚ παραμένει ο Ντούσαν Σάκοτα που υπέγραψε νέο συμβόλαιο
Ρίχνει «άγκυρες» στην ΑΕΚ ο Σάκοτα (pic)

Πιστός στρατιώτης στην ΑΕΚ θα παραμείνει ο Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος όπως έγινε γνωστό επεκτείνω το συμβόλαιό του μέχρι το 2021.

Ο αρχηγός της «’Ενωσης» που πέρσι κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και το Basketball Champions League, είχε συμβόλαιο μέχρι το 2020 ωστόσο οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και αποφάσισαν να επεκτείνουν ακόμα περισσότερο τη συνεργασία τους.

Έτσι ο Σάκοτα θα συνεχίσει να ηγείται του συνόλου της ΑΕΚ από τη θέση του αρχηγού και θα προσπαθήσει να κατακτήσει ακόμα περισσότερα με την «Ένωση» στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η AEK B.C. διαγράφει μία από τις πιο λαμπρές περιόδους της ιστορίας της.

Η κατάκτηση των δύο (2) τροπαίων τη χρονιά, που έφυγε, έφερε «φαρδιά πλατιά» και την υπογραφή του αρχηγού της Ντούσαν Σακοτα.

Η Διοίκηση συναισθανόμενη την αδιαμφισβήτητη και βαριά περπατησιά του φυσικού ηγέτη της Πρωταθλήτριας Ευρώπης και Κυπελλούχου Ελλάδος προχώρησε σήμερα (27/07) σε επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2021.

Τα καλύτερα έρχονται».

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2022 o Μωραΐτης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρίχνει «άγκυρες» στην ΑΕΚ ο Σάκοτα (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.