ΑΕΚ BC

Τραυματίας ο Σαντ–Ρους

Η τελευταία προπόνηση στο Ζλάτιμπορ, πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το Βελιγράδι, ενόψει του αυριανού αγώνα προετοιμασίας με την Μέγκα Λεκς, έκρυβε ένα απρόοπτο. Ο Χάουαρντ Σαντ–Ρους ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί μηρό, κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Έλαβε άμεσα τις πρώτες βοήθειες από τους φυσιοθεραπευτές Αναστάσιο Μάτσο και Νεκτάριο Μεταξά και αποχώρησε από...
Τραυματίας ο Σαντ–Ρους

Η τελευταία προπόνηση στο Ζλάτιμπορ, πριν από την αναχώρηση της ομάδας για το Βελιγράδι, ενόψει του αυριανού αγώνα προετοιμασίας με την Μέγκα Λεκς, έκρυβε ένα απρόοπτο.

Ο Χάουαρντ Σαντ–Ρους ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί μηρό, κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Έλαβε άμεσα τις πρώτες βοήθειες από τους φυσιοθεραπευτές Αναστάσιο Μάτσο και Νεκτάριο Μεταξά και αποχώρησε από το υπόλοιπο πρόγραμμα.

Η κατάσταση του Κουβανού φόργουορντ θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ώρες. Θυμίζουμε οτι ο Σαντ-Ρους είναι ο δεύτερος τραυματίας για την ΑΕΚ, έπειτα απο τον Βασίλη Καββαδά.

Στο Sportime της Παρασκευής (7/9) το περιοδικό της Super League

Πρώτο δυνατό φιλικό για την ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τραυματίας ο Σαντ–Ρους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.