ΑΕΚ BC

Βόμβα: Η ΑΕΚ σκέφτεται να μην στείλει τους παίκτες στην Εθνική

Η κόντρα της ΑΕΚ με την Ομοσπονδία παίρνει διαστάσεις και δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και την Εθνική Ομάδα. Κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν.

ΑΕΚ
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η κόντρα της ΑΕΚ με την Ομοσπονδία παίρνει διαστάσεις και δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και την Εθνική Ομάδα. Κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν.

Σύμφωνα με πληροφορίας η ΑΕΚ ζήτηση από την ΕΟΚ εξηγήσεις για «σοβαρή παραβίαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου» στον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα. Η «Ένωση» περιμένει εξηγήσεις από την Ομοσπονδία.

Από την ΑΕΚ λένε ότι ανάλογα με την απάντηση που θα λάβουν θα δρομολογηθούν οι αντιδράσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΑEΚ σκέφτεται να μην στείλει στη Ρίγα τους  Δημήτρη Μωραΐτη,  Δημήτρη Κατσίβελη και Λίνο Χρυσικόπουλο και κάτι που θα επιφέρει βαριές ποινές στους παίκτες. Υπάρχει αυτή η σκέψη και σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Εθνική Ομάδα θα αναχωρήσει για τη Λετονία τη Δευτέρα (14/2), έχοντας  ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της και στους δύο τελευταίους αγώνες της θα αντιμετωπίσει τη Βοσνία (20/2, 16.30) και τη Λετονία (22/2, 19.30).

Exit mobile version