ΜΠΑΣΚΕΤ

Απίστευτος Γουέστμπρουκ – Έφτασε τα 101 τριπλ νταμπλ (vid)

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είναι ο κορυφαίος γκαρντ του NBA και με κάθε ευκαιρία το αποδεικνύει ξανά και ξανά, όντας ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας του. Ακόμα μία μέρα στο «γραφείο» ήταν η χθεσινή για τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του εκ του ασφαλούς στην νίκη επί των Κλίπερς με σκορ 100-90 και...

Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είναι ο κορυφαίος γκαρντ του NBA και με κάθε ευκαιρία το αποδεικνύει ξανά και ξανά, όντας ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας του.

Ακόμα μία μέρα στο «γραφείο» ήταν η χθεσινή για τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του εκ του ασφαλούς στην νίκη επί των Κλίπερς με σκορ 100-90 και πρόσθεσε ακόμα ένα τριπλ νταμπλ στο ενεργητικό του.

Ο Αμερικανός γκαρντ που ήταν ο MVP του περσινού πρωταθλήματος, σημείωσε το φετινό του 22ο παιχνίδι όπου έχει διψήφιο αριθμό σε τρεις στατιστικές κατηγορίες, ενώ συνολικά στην καριέρα του έφτασε τα 101.

Επόμενος στόχος για τον παίκτη των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, είναι να ξεπεράσει τον τρίτο στην σχετική λίστα, Τζέισον Κιντ που έχει 107, ενώ γιατί όχι να φτάσει κάποια στιγμή και τους Μάτζικ Τζόνσον και Όσκαρ Ρόμπερτσον που διαθέτουν 138 και 181 αντίστοιχα.

Exit mobile version