ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι Μάβερικς αμύνθηκαν… σε λάθος καλάθι!

Αδιανόητο σκηνικό στο παιχνίδι Μάβερικς - Ουόριορς, με τους γηπεδούχους να κατηγορούν τους διαιτητές σε ένα ματς που είχαμε άμυνα σε... λάθος καλάθι!

Αδιανόητο σκηνικό και αλαλούμ στο Μάβερικς - Γουόριορς, με τους γηπεδούχους να κατηγορούν τους διαιτητές σε ένα ματς που ήταν «θρίλερ»!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Συμβαίνει ακόμη και στο NBA!  «Μύλος» στο παιχνίδι Ντάλας Μάβερικς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς από το αποτέλεσμα του οποίου κρίνονταν αρκετά για την είσοδο στα πλέι οφ και τα πλέιν του πρωταθλήματος.

Οι Γουόριορς επικράτησαν με 127-125 των Μάβερικς, όμως οι γηπεδούχοι ήταν έξαλλοι με τη διαιτησία, προχωρώντας μάλιστα σε επίσημη διαμαρτυρία, καταθέτοντας ένσταση.

Τι ακριβώς συνέβη; Η επίμαχη φάση έγινε 1:54 πριν το τέλος του τρίτου δωδεκαλέπτου, όταν μετά από τάιμ άουτ οι διαιτητές δεν ενημέρωσαν το Ντάλας για την επαναφορά και έτσι το Γκόλντεν Στέιτ πήρε δύο ανενόχλητους πόντους!

Για την ακρίβεια οι «Μαβς» είχαν καλέσει τάιμ-άουτ, έχοντας την εντύπωση ότι στη συνέχεια η επαναφορά θα ήταν για την ομάδα τους. Τελικά οι διαιτητές έδωσαν τη μπάλα στους φιλοξενούμενους  που σκόραραν και σύμφωνα με τους Τεξανούς δεν ενημέρωσαν ποτέ το Ντάλας.

Μάλιστα ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν εξαγριωμένος με τους ρέφερι του αγώνα, δείχνοντας στο φινάλε με το χέρι του πως τα έχουν πάρει! Κι αυτό γιατί θεώρησε οτι δεν του δόθηκε φάουλ σε μια φάση λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.

Δείτε παρακάτω το σπάνιο συμβάν στο παιχνίδι Μάβερικς – Γουόριορς, αλλά και τη χειρονομία του Ντόντσις.

 

Exit mobile version