ΑΡΗΣ BC

Απολογήθηκε στη διοίκηση για την απουσία του ο Κεν Μπράουν

Ο αδικαιολογήτως απών Κεν Μπράουν απολογήθηκε την Πέμπτη (20/2) στους ανθρώπους του Άρη, και πλέον η ΚΑΕ θα αποφασίσει για την ποινή του.

Απολογήθηκε στη διοίκηση για την απουσία του ο Κεν Μπράουν
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Κεν Μπράουν ήρθε σήμερα Πέμπτη (20/2) και όπως ήταν αναμενόμενο η ΚΑΕ Άρης τον κάλεσε σε απολογία για την αδικαιολόγητη απουσία του.

Οι άνθρωποι των «κίτρινων» ζήτησαν εξηγήσεις από τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος δεν κατέστη δυνατό να αγωνιστεί, ενώ φυσικά απουσίασε και από τις προπονήσεις της ομάδας.

Η διοίκηση άκουσε αυτά που είχε να πει ο παίκτης και αναμένεται η απόφασή της. Πάντως με δεδομένο ότι ο Μπράουν είναι καλύτερος σκόρερ της ομάδας και δυνατότητα για αλλαγές δεν υπάρχει λόγω των μπαν, εκτιμάται ότι Αμερικανός θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί και πάλι στην ομάδα.

Η απόφαση της ΚΑΕ αναμένεται να γίνει γνωστή την Παρασκευή (21/2).

Με πολλά προβλήματα η προπόνηση

Από εκεί και πέρα ο Άρης προπονήθηκε την Πέμπτη (20/2) και πάλι εν μέσω πολλών αγωνιστικών προβλημάτων.

Συγκεκριμένα οι Δημήτρης Φλιώνης, Διαμαντής Σλαφτσάκης και Στράτος Βουλγαρόπουλος ακολουθούν ατομικό πρόγραμμ και παράλληλα υποβάλλονται σε θεραπείες. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς μετέχουν στην προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας και της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης αντίστοιχα.

Στη σημερινή (20/2) προπόνηση κλήθηκαν να πάρουν μέρος ο Όμηρος Νετζήπογλου και ο Αλέξανδρος Καλαϊτζάκης, που είναι μέλη της εφηβικής ομάδας.

Θυμίζουμε ότι επόμενος αντίπαλος του Άρη είναι ο Κολοσσός στις 29/2 (15:30) για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Αύριο (Παρασκευή 21/2), οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν μια φορά.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version