ΑΡΗΣ BC

Άρης: Αναβλήθηκε η αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέβαλε την αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ, που είχαν καταθέσει 10 «πιστωτές» της ομάδας κι έτσι ο Άρης πήρε μια σημαντική ανάσα, για την ώρα τουλάχιστον. Η αίτηση είχε κατατεθεί από τους παλιούς παίκτες των κίτρινων, Κώστα Χαραλαμπίδη, Νίκο Αργυρόπουλο, Νίκο Μπάρλο, Φάνη Κουμπούρα, Σπύρο Μούρτο, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Βεργίνη...

ΚΑΕ Άρης
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανέβαλε την αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ, που είχαν καταθέσει 10 «πιστωτές» της ομάδας κι έτσι ο Άρης πήρε μια σημαντική ανάσα, για την ώρα τουλάχιστον.

Η αίτηση είχε κατατεθεί από τους παλιούς παίκτες των κίτρινων, Κώστα Χαραλαμπίδη, Νίκο Αργυρόπουλο, Νίκο Μπάρλο, Φάνη Κουμπούρα, Σπύρο Μούρτο, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Βεργίνη και Θεόδωρου Ζάρα από τον τέως προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη και τον γνωστό έλληνα μάνατζερ Ισίδωρο Κούνουπα, οι οποίοι ζητούσαν την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης για τα… φέσια που είχε βάλει ο σύλλογος.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει:

«Αίτηση των αθλητών Κων/νου Χαραλαμπίδη, Νικολάου Αργυρόπουλου, Νικολάου Μπάρλου, Θεοφάνη Κουμπούρα, Σπυρίδωνα Μούρτου, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημητρίου Βεργίνη και Θεόδωρου Ζάρα, του προπονητή Δημητρίου Πρίφτη και του τρίτου Ισίδωρα Κούνουπα περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΟΡΙΣΤΩΣ».

Exit mobile version