ΑΡΗΣ BC

Άρης: Αρβανίτης και Γρόλλιος στην ΕΕΑ για το πιστοποιητικό συμμετοχής

Ενώπιον της ΕΕΑ σήμερα (15/10) ο μπασκετικός Άρης για να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα που ξεκινά το Σάββατο.

Ανανέωσε την θητεία της η διοίκηση της  ΚΑΕ Άρης, με μια αλλαγή, αυτή του Γ. Αιγίδη στη θέση του Τ. Μωϋσιάδη, ως εκπροσώπου του ΑΣ στην ΚΑΕ.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Την ΚΑΕ Άρης θα εκπροσωπήσουν σήμερα (Πέμπτη 15/10) ο Πρόεδρος του Α.Σ. και Αντιπρόεδρος του μπασκετικού τμήματος, Λευτέρης Αρβανίτης και ο νομικός σύμβουλος του Α.Σ. , Χρήστος Γρόλλιος, ενώπιον της ΕΕΑ.

Στόχος είναι η λήψη πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα το οποίο ξεκινά το ερχόμενο Σάββατο, με τον Άρη να αντιμετωπίζει τον Χαρίλαο Τρικούπη εκτός έδρας ((17/10, 16:45 -ΕΡΤ)).

Έτσι σήμερα (15/10) ο Άρης περιμένει τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να λάβει το πιστοποιητικό συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα. Εκτιμάται μάλιστα οτι δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Αμφίβολος ο Σούλερ, «ανεβαίνει» ο Λιτλ

Από εκεί και πέρα στα αγωνιστικά, ο Τζαμάλ Σούλερ δεν κατάφερε ούτε και χθες (Τετάρτη 14/10) να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και προς το παρόν είναι αμφίβολος για τον αγώνα με τον Τρικούπη.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, για τρίτη συνεχόμενη μέρα, λόγω των ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο. Ενοχλήσεις που αποκόμισε από το φιλικό κόντρα στον Ηρακλή.

Ετσι ο Σάββας Καμπερίδης περιμένει να τον δει σήμερα (15/10) στην προπόνηση και αν θα καταφέρει να συμμετάσχει. Προς το παρόν οι πιθανότητες συμμετοχής του στον αγώνα του Σαββάτου είναι μοιρασμένες.

Στον αντίποδα, το τελευταίο απόκτημα της ομάδας ο Μάριο Λίτλ συμμετέχεςι κανονικά στις προπονήσεις και εκτιμάται οτι θα πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Σάββα Καμπερίδη.

Exit mobile version