ΑΡΗΣ BC

Άρης: Δεν ανησυχεί για το θέμα Βεργίνη

Ο Άρης απειλείται με κατάπτωση εγγυητικής αν δεν βρεθεί λύση για το θέμα Βεργίνη σύμφωνα με απόφαση της ΕΕΑ.
Άρης: Δεν ανησυχεί για το θέμα Βεργίνη

Άρης: Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) εξέδωσε Δελτίο Τύπου στο οποίο ανακοινώνει την απόφαση για κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ αναφορικά με το θέμα του Δημήτρη Βεργίνη.

Συγκεκριμένα, αν ο Άρης δεν προχωρήσει σε συμφωνία με τον παίκτη μέσα στις επόμενες 15 μέρες τότε απειλείται με κατάπτωση εγγυητικής.

Την ίδια αίτηση αναγράφεται πως έχουν ο Γιώργος Αγγέλου και ο Βασίλης Χρηστίδης οι οποίοι ωστόσο ξοφλήθηκαν από τον ΑΡΗ και παραιτήθηκαν από την αίτηση κατάπτωσης εγγυητικής.

Όσον αφορά την υπόθεση του Δημήτρη Βεργίνη, συνέβη το εξής πρωτοφανές: Η πλευρά του αθλητή ζήτησε αναβολή της υπόθεσης και ο πρόεδρος της ΕΕΑ, κ. Τζουλάκης, την αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να ληφθεί απόφαση περί κατάπτωσης. Επί της ουσίας πρόκειται για μερική κατάπτωση και ένα ποσό το οποίο η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα καλύψει.

Περαιτέρω ερωτήματα εγείρει η ερώτηση του κ. Τζουλάκη στον δικηγόρο των Αγγέλου, Χρηστίδη, κ. Πετράτο, αν συμπεριέλαβε στην αίτηση και τους τόκους, παίρνοντας καταφατική απάντηση από τον τελευταίο.

Αναλυτικά τo Δελτίο Τύπου της ΕΕΑ στο οποίο υπάρχει και έρευνα για το ιδιοκτησιακό του Ηρακλή

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Δεν ανησυχεί για το θέμα Βεργίνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Νικολαΐδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.